Dolar 32,3041
%-0.1
Euro 34,8253
%0.04
Altın 2.410,030
%0.69
Bist-100 10.229,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl eski sekreteri Şan, Konak için başvurdu

İl eski sekreteri Şan, Konak için başvurdu

“Konak’a örgütü dinleyen birisi başkan olmalı” deyip yola çıkan CHP İzmir İl eski Sekreteri İsmail Merih Şan, Konak Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti. Erdal İzgi’den bu yana Konak’ta örgütten gelen birinin başkan olmadığı eleştirisini yapan Şan, “CHP’de bir kez de örgütten biri aday gösterilsin. Örgütü iyi dinleyen birisi Konak’a  başkan olmalı” dedi. İl eski sekreteri Şan 'Konak' dedi

  • Ege Postası
  • 26.10.2018 - 14:06

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’de genel merkez tarafından aday adaylığı başvuru süresinin dolmasına saatler kala CHP İzmir İl eski Sekreteri İsmail Merih Şan, Konak Belediye Başkan Aday Adayı olmak için yola çıktı.

Başvuru dosyasını CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’ya sunan CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. İsmail Merih Şan, Konak Belediyesi eski Başkanı Erdal İzgi’den bu yana CHP örgütünden gelen bir kişinin Konak’ta belediye başkanı olmadığını söyledi.

ÖRGÜTÜ DİNLEYEN BİRİSİ KONAK’A BAŞKAN OLMALI

Şan, “CHP’de bir kez de örgütten biri aday gösterilsin. Örgütü iyi dinleyen birisi Konak’a  başkan olmalı. Bugüne kadar Erdal İzgi’den bu yana başkanlarımızın hiçbirisi CHP örgütünden gelen değil. Konak adaylarına bakın örgütten gelen bir kişi yok. Vahim tarafı bu” dedi.

ÖRGÜTÜ GETİRİP BELEDİYEYE OTURTACAĞIM

Belediye başkan adayı olması durumunda örgütü dinleyeceğini ve örgütün emrinde olacağını kaydeden CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Merih Şan, “Örgütü getirip belediyeye oturtacağım. Her mahallenin örgütten bir mahalle temsilcisi olacak ve mahallenin dertlerini onlar bizzat belediyeye getirecek. CHP örgütünün mahalle temsilcileri her hafta pazartesi günü mahallelerindeki aç ve eksik kim varsa onun derdini bize getirecek. İhtiyaçlı insanların temel besin ve katı ihtiyaçlarını dağıtacağız. Toplumcu ve halktan yana, solcu bir belediye başkanı olacağım. Ayrım yok, olmayacak. İyi insan ve kötü insan diye hiçbir ayrım yapmayacağım. Kapım herkese açık olacak. Sadece Alsancak ve Güzelyalı’ya değil Gültepe, Ferahlı, Güneşli’ye de hizmet edeceğim” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.