Dolar 32,3486
%0.03
Euro 34,8338
%0.07
Altın 2.402,770
%0.39
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Büyükşehir'e iki sürpriz aday

CHP İzmir'de Büyükşehir'e iki sürpriz aday

CHP'de aday adaylığı için son gün hareketliliği yaşandı. Büyükşehir için iki sürpriz isim daha yola çıktı. CHP PM eski Üyesi ve Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Nazik Işık dosyasını İl Başkanı Deniz Yücel'e teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi. Öte yandan İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan da, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı doyasını İl Başkanı Deniz Yücel’e teslim etti. CHP'de son gün hareketliliği...

  • Ege Postası
  • 26.10.2018 - 13:53

EGEPOSTASI- CHP'de Genel Merkezin belirlediği başvuru takvimi bugün sona erdi. İzmir'de de başvuruların son gününde aday adayı hareketliliği yaşandı. 

Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için CHP PM eski Üyesi ve Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Nazik Işık, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’e dosyasını teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi. 

Işık, büyükşehir aday adaylığını sosyal medyadan, "Dosyamı verdim. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı oldum. İzmir’de zamanın ruhu “şehrin anası baba”dan “şehrin anası kadın”a geç ve akıllı kent için ortak akılla yürü diyor" sözleriyle duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 1 Ekim'de aday olmayacağını açıklamasının ardından Işık'ın başvurusuyla birlikte büyükşehir için resmi aday adayı sayısı 8 oldu. 

Şimdiye kadar Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Karşıyaka Belediye eski Başkanı Cevat Durak, Bergama Belediye eski Başkanı Sefa Taşkın, CHP İzmir eski milletvekilleri Musa Çam ve Canan Arıtman ile İl eski Başkanı Kemal Karataş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyalarını teslim etmişti.

İZMİR BAROSU ESKİ BAŞKANI ÖZCAN DA BÜYÜKŞEHİR'E TALİP

İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim yarışına katıldı. 24 Haziran genel seçimlerinde CHP’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden ancak aday gösterilmeyen Özcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için dosya verdi.

İzmir Barosu eski başkanı Aydın Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e teslim etti. İzmir’de bütün kitlelere rahatlıkla ulaştığını söyleyen Özcan, halkla çok güzel diyaloglar kurabileceğini öne sürerek, "Aday yapılmam durumunda İzmir’de en yüksek oyu alacağımı düşünüyorum. Partimiz için en önemlisi de İzmir halkı için çalışacağıma, hiçbir kesimi dışlamadan, herkesi kucaklayarak, herkesin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olacağımı, hizmetleri her ilçeye eşit bir şekilde ulaştıracağımı biliyorum. Kendime, İzmir halkına güveniyorum" dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.