Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de eski başkanlar yola çıktı

CHP İzmir'de eski başkanlar yola çıktı

CHP Bayraklı İlçe eski Başkanı Levent Ölçer, aday adaylığı başvuru süresinin son günü Bayraklı’dan belediye başkan aday adayı oldu. Ölçer, ilçe başkanlığına giderek resmi başvurusunu yaptı. Öte yandan CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Utku Gümrükçü de Çiğli Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıktı. Gümrükçü, dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti. CHP'de son gün başvuruları

  • Ege Postası
  • 26.10.2018 - 13:10

HALİDE DEMİR POLATLI/HABER MERKEZİ-CHP’de belediye başkan ve meclis üye aday adayları başvuruları için verilen ek sürenin son gününde CHP Bayraklı İlçe eski Başkanı Levent Ölçer de aday adayı oldu.

CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper’e dosyasını teslim eden Levent Ölçer, Bayraklı’da mevcut Başkan Hasan Karabağ ile yola çıktıklarını belirterek, Başkan Karabağ’ın aday olmama kararı üzerine aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.

Ölçer, “2009’da Bayraklı’nın ilçe olması ile birlikte Başkanımız Hasan Karabağ ile yola çıktık. Bu dönem başkanımız aday olmayacağını belirtti ve büyükşehir için başvurdu. Bayraklı’ya on yıldır yaptığımız hizmetlerin devamı ve partimizin ilçede seçimi kazanması için aday adayı olmaya karar verdim. İlçemizde örgütümüzle birlikte bize verilecek her göreve hazırız” dedi.

İLÇE BAŞKANLIĞI DA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI DA YAPTI

2009-2014 tarihleri arasında iki dönem Bayraklı’da ilçe başkanlığı yapan, aynı dönemde Büyükşehir ve Bayraklı belediyelerinde meclis üyeliği görevi de bulunan CHP Bayraklı İlçe eski Başkanı ve Bayraklı Belediyesi Başkan Aday Adayı Levent Ölçer, 2009 yılında Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın yardımcılığı görevini de üstlenmişti.

LEVENT ÖLÇER- ÖZGEÇMİŞ

18 Ağustos 1967 İzmir doğumluyum. İlkokul ve ortaokul eğitimlerimi Bayraklı’da, lise eğitimimi ise İzmir Atatürk Lisesi’nde tamamladım. Üniversite eğitimimi 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde 1989 yılında tamamladım. 
İş deneyimime babamın kurmuş olduğu işletmede çalışarak başladım ve idaresini devralarak devam ettirdim.
Siyasi Çalışmaları:
1993 yılında CHP’ye üye oldum ve gençlik kollarında görev aldım, parti içinde aktif siyasi çalışmalara katıldım.
1994 yılında yapılan yerel seçimlerde Karşıyaka Belediye meclis üyesi adayı oldum. Sonraki yıllarda da partimin iktidarı için sokak, sandık, afiş, pankart her çalışmasında aktif olarak çalıştım. Karşıyaka İlçe Üyesi olarak Bayraklı Mahalle Temsilciliği, İlçe ve İl Delegeliği yaptım.
2009 yılında Bayraklı’nın ilçe olması ile birlikte ilk yerel seçimde Bayraklı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildim. Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildim. İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak Plan Bütçe Komisyonu ve Kültür Turizm Komisyonu’nda görev aldım.
2009 yılı Aralık ayında Bayraklı’nın 1.Olağan İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanlığı görevine seçildim.
2012 Yılı Nisan ayında yapılan 2. Olağan İlçe Kongresi’nde örgütümüzün güven ve desteğini yenileyerek bir kez daha İlçe Başkanlığı görevine seçildim.
Cumhuriyet Halk Partisi 33. ve 34. Olağan,15.16. ve 17. Olağanüstü Kurultaylarında Kurultay Delegeliği görevinde bulundum.    
Diğer Bilgiler
Eşim Zerrin Ölçer ile 1994 yılında evlendim. Eşim CHP Bayraklı Kadın Kolları’nda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Ege Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünde okuyan İrem, Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan Ezgi adında iki kız çocuğu sahibiyim. 
Bayraklı Atatürkçü Düşünce Derneği, Bayraklı Spor Kulübü, Ceyhan Altınyıldız Spor Kulübü üyesi, İzmir Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği yönetim kurulu üyesiyim. 

GÜMRÜKÇÜ DE YOLA ÇIKTI

CHP Çiğli İlçe eski Başkanı Utku Gümrükçü, Çiğli Belediye Başkan Aday Adaylığı için yola çıktı. Gümrükçü, dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti.

CHP Genel Merkezi’nin gönderdiği genelge gereği yöneticilerin istifa sürecinde Çiğli İlçe Başkanlığı görevini bırakan Utku Gümrükçü belediye başkan aday adaylığı için yola çıktı.

Gümrükçü dosyasını Çiğli ilçe başkanlığına giderek İlçe Başkanı Mert Özcan’a teslim etti. İsmi Bergama ve Foça’dan aday adaylığı için de geçen Gümrükçü, Çiğli’den başvuru yaparak spekülasyonlara da nokta koymuş oldu.

Gümrükçü, "Belediye başkan adaylığı dosyamızı ilçe başkanımız Mert Özcan'a teslim ettik... Partimize ve Çiğlimize hayırlı olsun" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.