Dolar 32,2795
%0.12
Euro 34,8062
%0.02
Altın 2.449,860
%0.71
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel Urla'dan seslendi: Peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz!

İl Başkanı Yücel Urla'dan seslendi: Peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz!

İzmir'in cennet ilçeleri Çeşme ve Urla'da 511 parselde acele kamulaştırma kararının tartışmaları sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Urla'ya çıkarma yaptı. İl başkanı Yücel, "Her yeri ayrı güzel olan Urla'nın yabancılara, yandaş sermaye gruplarına ve rant çetelerine peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz!" dedi. İl Başkanı Yücel'den 'Urla' çıkarması

  • Ege Postası
  • 01.02.2020 - 17:33

EGEPOSTASI- Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım-İşletmeler Genel Müdürlüğü’nün, Çeşme ve Urla’da 511 parselde acele kamulaştırma kararı almasının tartışmaları devam ediyor.

Kamulaştırma kararının hemen ardından Suudi Arabistan merkezli Albassam Group'un Urla ve Çeşme'deki acil kamulaştırma kararı alınan arazilerin yer aldığı bölgede "yeni Çeşme" adıyla proje hazırlattığı ortaya çıkmasının yankıları sürerken, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Urla'ya gitti. Yücel, İlçe Başkanı Hakan Özbadur ve meclis üyeleriyle kamulaştırma kararı verilen alanı inceledi.

İl Başkanı Yücel, Urla'da vatandaşları dinlerken, Urla'nın yabancılara, yandaş sermaye gruplarına ve rant çetelerine peşkeş çekilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

Yücel, konuyla ilgili sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;

"Urla ilçe başkanımız ve belediye meclis üyelerimizle, Zeytineli Köyünde Cumhurbaşkanlığı Karanamesi ile acele kamulaştırma kararı verilen alanı gezdik.Her yeri ayrı güzel olan Urla'nın yabancılara, yandaş sermaye gruplarına ve rant çetelerine peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.