Dolar 32,2598
%0.05
Euro 34,8475
%0.13
Altın 2.435,930
%0.14
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel Ankara'ya gidiyor! Kılıçdaroğlu ile kongre görüşmesi

İl Başkanı Yücel Ankara'ya gidiyor! Kılıçdaroğlu ile kongre görüşmesi

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 3 Şubat Pazartesi Ankara’ya gidiyor.  Yücel, tek günlük Başkent mesaisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve bazı genel başkan yardımcıları ile görüşecek. Yücel ve Kılıçdaroğlu, görüşmesinin ana gündem maddesi İzmir İl Kongresi olacak. Öte yandan Yücel’in İzmir’e dönüşte adaylığını açıklaması bekleniyor. İl Başkanı Yücel Ankara'ya gidiyor

  • Ege Postası
  • 01.02.2020 - 12:17

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü’nde gözler, 8 Şubat’ta Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek il kongresine çevrildi. Uzlaşı aday ile kongreye gidilmesi beklenirken, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz adaylığını açıkladı. 
Henüz resmi olarak adaylığnı açıklamayan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun desteğini aldığı ifade edilen İl Başkanı Deniz Yücel kongreye günler kala flaş bir kararla Ankara’ya gidiyor.  3 Şubat Pazartesi Ankara’ya gideceği bildirilen İl Başkanı Yücel’in Ankara temaslarının il kongresinin seyrini belirleyeceği vurgulandı.

İlçe ziyaretlerini tamamlayan ve Buca’da delegeler tarafından aday olması için imza toplanan Yücel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile kongreye yönelik fikir alışverişinde bulunacak.

Yücel’in genel merkezde bazı genel başkan yardımcıları ile de bir araya geleceği öğrenildi.

Öte yandan Yücel’in CHP lideri Kılıçdaroğlu ile kongreye yönelik görüşmesinin ardından İzmir’e dönüşte adaylığını açıklaması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.