Dolar 32,2610
%0.01
Euro 34,7133
%0.01
Altın 2.401,420
%0.05
Bist-100 10.337,00
%0.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da Mehteran Takımı karşıladı! Uygur'dan Akşener'e körüklü çizme

Torbalı'da Mehteran Takımı karşıladı! Uygur'dan Akşener'e körüklü çizme

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir turu kapsamında bugün Torbalı’yı ziyaret etti. Torbalı'da Mehteran Takımı karşıladı

  • Ege Postası
  • 31.01.2020 - 21:38

İzmir'de Torbalı Belediye Binası’nın önünde kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, milleti dinlemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Akşener’e Torbalı ziyaretinde İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da eşlik etti.

Torbalı Belediyesi Mehter Takımı ile belediye binası önüne gelen Akşener’i Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur karşıladı.

‘BAYRAĞA EL UZATANIN ELİNİ ÇATIR ÇUTUR KIRARIZ’

Elinde Türk bayrağı ile alana giren Akşener, Yunan vekil Ioannis Lagos’un bayrak yakma eylemini hatırlatarak, "Şundan emin olun bu bayrağa uzanan elleri 82 milyon bir olur çatır çutur kırarız. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

UYGUR’DAN AKŞENER’E KÖRÜKLÜ ÇİZME

Belediye binası önündeki konuşmasından sonra Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un makamına geçen Akşener burada, başkan ile bir süre sohbet etti. Başkan Uygur, Akşener’in ziyaretle kendilerini onurlandırdığını ifade ederek, "Bir siyasetçi olmaktan öte bir vatandaş olarak Sayın Meral Hanım’a Millet İttifakı’nın bir parçası olduğu için teşekkür ediyorum" dedi.

Akşener’i Pazar günü yapılacak olan Geleneksel Deve Güreşi Festivali’ne de davet eden Uygur, Akşener’e devecilerin geleneği olan körüklü çizme, tesbih ve üzerinde Akşener’in adının yazdığı deveci yağlığı ile ilçeyi temsil eden ürünlerden oluşan bir paket hediye etti. Hediyeler için teşekkür eden Akşener de Başkan Uygur’a İYİ Parti logolu plaket takdim etti. Akşener, belediyedeki ziyaretinin ardından esnafı gezmeyi sürdürdü.

MERAL AKŞENER, ÖDEMİŞLİLERLE BULUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Torbalı'dan sonra Ödemiş'i ziyaret etti.

Akşener'e Ödemiş ziyaretinde, İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu ve İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray eşlik etti. Akşener'i Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis'in yanı sıra halk karşıladı.

Ödemiş Öğretmenevi önünde toplanan partililerle de fotoğraf çektiren Akşener, esnafı gezip, sorunlarını dinledi ardından kentten ayrıldı.

(DHA)

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.