Dolar 32,5327
%0.29
Euro 34,8612
%0.35
Altın 2.443,990
%0.22
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Haydi kadınlar maça”…

‘Haydi kadınlar maça”…

UEFA Kadınlar Şampiyonlar ligi ilk tur maçında Polonya'nın RTP Unia Raciborz takımı ile 10 Ekim Perşembe günü karşılaşacak olan Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı'na İzmirli kadın derneklerinden destek geldi.

  • Ege Postası
  • 09.10.2013 - 10:07
İZMİR - Türkiye'de bir ilki başararak UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde ilk 16 takım arasına ismini yazdıran Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, 10 Ekim Perşembe günü Alsancak Stadı'nda saat 19.00'da Polonya'nın RTP Unia Raciborz kadın futbol takımı ile karşılaşacak. Konaklı kadın futbolcuların 10 Ekim günü yapacağı maça İzmir'deki kadın dernekleri de kalabalık bir kadın grubuyla katılarak destek verecek.

Haydi kadınlar maça….
42 kadın derneğinin üye olduğu İzmir Kadın Kuruluşları Birliği (İKKB)Başkanı Emel Denizaslanı, Konak Belediyesi'nin kadına ve kadın örgütlerine her zaman değer verip sahip çıktığını belirterek, “Biz de İzmir'deki tüm kadın dernekleri olarak Konak Belediyesi'nin kadın futbol takımını 10 Ekim günü oynayacağı maçta yalnız bırakmayacağız” dedi.
İzmir’deki tüm sivil toplum kurulularını bir çatı altında toplayan Tülay Aktaş Gönüllü Kuruluşlar Güçbirliği dönem sözcüsü Şenel Anadol’da, platformun aylık olağan toplantısında sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine;” Türkiye’yi, İzmir’i ve Konak Belediyesi’ni Avrupa ülkelerinde başarıyla temsil ederek madalyalarla ülkemize dönen gurur kaynağımız olan genç kızlarımızı izleyerek onlara destek verelim, yüreklendirelim. Haydi hep birlikte maça gidelim” şeklinde çağrı yaptı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 10 Ekim günü genç kızlarımızın galibiyet elde edeceklerine yürekten inandığını belirterek, kadınları kadın futbolcuların tarih yazma mücadelelerinde yalnız bırakılmamasını istedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.