Dolar 32,3736
%-0.2
Euro 34,7908
%0.14
Altın 2.434,730
%-0.16
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
HDP'den İzmir mitingine çağrı

HDP'den İzmir mitingine çağrı

HDP İzmir İl Örgütü, Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş’ın da katılacağı, HDP’nin İzmir Mitingine ilişkin bir basın toplantısı düzenledi. İl binasındaki basın toplantısına HDP İl Eş Başkanları Cavit Uğur ve Dilek Aykan ile birlikte HDP milletvekili adayları Semra Uzunok ve İbrahim Akın da katıldı.

  • Ege Postası
  • 21.05.2015 - 13:34
HDP İl Eş Başkanı Cavit Uğur, 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde HDP İzmir Mitinginin 23 Mayıs Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda yapılacağını belirtti ve mitingin İzmir ve Türkiye açısından önemli olduğunun altını çizdi.
AKP iktidarının son dönemde artırdığı saldırılara karşı, İzmirlilerin demokratik siyasette ve barışta ısrarlı olduklarını İzmir mitingi ile göstereceklerine vurgu yapan Cavit Uğur, mitinge İzmir’in ilçeleri ile Ege Bölgesi’ndeki illerden de katılım sağlanacağını söyledi. 
Barıştan, demokrasiden, özgürlükten yana olan tüm İzmirlileri saat 15.00’te başlayacak mitinge çağıran HDP İl Eş Başkanı Cavit Uğur, “AKP diktatörlüğünün sona yaklaştığı şu günlerde, toplumu kutuplaştıran siyasete karşı İzmir Mitingi barış havası estirecek ve partimizin açtığı siyasi hat Ege’de görünür olacaktır” dedi. 
HDP’nin 23 Mayıs Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingine; Syriza MYK Üyesi Yiannis Bournous da katılacak ve Yunanistan halklarının selamını Ege’nin öte yakasından İzmirlilere taşıyacak. Mitingde ayrıca iki müzik grubu da sahne alarak İzmirlilere seslenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.