Dolar 32,2182
%0.17
Euro 35,1252
%0.1
Altın 2.472,270
%0.18
Bist-100 10.161,00
%0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de AK Parti'nin seçim aracına saldırı: Başkan'a bıçak çektiler

İzmir'de AK Parti'nin seçim aracına saldırı: Başkan'a bıçak çektiler

AK Parti Aliağa Gençlik Kolu İlçe Başkanı Yasin Keskin ve yanında bulunan bir arkadaşı Menemen Asarlık yakınlarında 5-6 kişilik motorlu grup tarafından saldırıya uğradı. İzmir'de AK Parti'nin seçim aracına saldırı

  • Ege Postası
  • 19.05.2015 - 14:46
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti Aliağa Gençlik Kolu İlçe Başkanı Yasin Keskin ve yanındaki bir arkadaşı broşür ve afiş almak için İl Başkanlığı'na seçim aracıyla giderken Menemen Asarlık yakınlarında kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı5-6 kişilik motorlu grubun seçim aracının önünü kestiği ve camları kırdığı daha sonra ilçe başkanına bıçak çektikleri öğrenildi.Keskin ve arkadaşının yardım istemek için bağırması üzerine saldırganların kaçtıkları belirtildi. Keskin daha sonra Menemen İlçe Eminiyet Müdüğülüğü'ne giderek şikayette bulundu.

KİM OLDUKLARI ARAŞTIRILIYOR 
Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, "Kötü olan bir şey yaşadık. İl binasında toplantıdayken telefon ile olay bana bildirildi Menemen Asarlık'ta İlçe gençlik kolu başkanımız saldırıya uğramış motorlu bir grup seçim aracımızın camlarını kırmış bıcak çekmişler emniyette ifadeler alındı. Kimler oldukları araştırılıyor kamera kayıtlarından saldırıyı kimlerin yaptığının ortaya çıkacağını ümit ediyorum dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.