Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzeller, Bodrum'da kampa girdi

Güzeller, Bodrum'da kampa girdi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu yıl 3'ncüsü düzenlenecek olan 'Princess Of The Globel and Photo Model of Universe 2012' yarışmasına katılacak 20 ülkenin güzelleri, Turgutreis Beldesi'ndeki Sun Dance Residences Boutique Hotel'de kampa girdi.

  • Ege Postası
  • 23.09.2012 - 16:19
MUĞLA-Yarışmaya Türkiye, Çin, Ukrayna, Slovakya, Güney Kore, Kırgızistan, Moldova, Romanya, Rusya, Tataristan, Belarus, Portekiz, İtalya, Polonya, Gürcistan, Letonya, Ermenistan, Hollanda, Bulgaristan ve Kırım'dan katılan güzeller gün boyunca Bodrum'un beldelerinde dolaştı. Göltürkbükü ve Turgutreis beldelerindeki iki ayrı otelde havuza giren güzeller, sempatik hareketleri ile dikkati çekti. Güzellerin bikinileriyle havuz başında ve içinde yaptıkları provaları yürek hoplattı. Güzeller, daha sonra ise Gümbet Beldesi'ndeki Bodrum Lunapark'ta gondol, crazy dance, adrenalin max, kamikaze ve çarpışan arabalara binerek akşam saatlerine kadar eğlendi. 

28 Eylül'de Sun Dance Residences Boutique Hotel'de, Ermeni Ashot Khactryan tarafından organize edilen yarışmada boy gösterecek güzeller, çeşitli etkinliklerle stres atacak.

Yarışmada Türkiye'yi temsil edecek olan 20 yaşındaki Ceren Atak, "Yarışmada iddialı olabileceğimi düşünüyorum. Diğer ülkelerden katılan arkadaşlarım gerçekten çok iyiler. Bugün çok eğlendik, Bodrum'un çeşitli yerlerini gezdik, havuza girdik, güneşlendik ve şimdide lunaparka geldik. Yarın tekne turuna çıkacağız. Yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.