Dolar 32,2167
%0.03
Euro 34,7506
%-0.31
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Güzelbahçe'de interaktif uygulama

Güzelbahçe'de interaktif uygulama

Güzelbahçe Eğitim Kültür ve Sanat Derneği nin ( Geksad )düzenlediği güzel bir etkinlik Güzelbahçeliler ile buluştu .

  • Ege Postası
  • 11.02.2016 - 10:50
Her ay bir kişiye kura ile belirllenip yapılan aile dizilimi çalışmaları ile altın çağın enerjisini Güzelbahçe den yükseltmeyi hedefleyen Bahriye İncirmen kişilere katkı olmanın paha biçilmez mutluluğunu yaşadığını ifade etti .
                  “ Bahriye İncirmen ile problemlerinizin çözümü kolay ve mümkün” adlı ücretsiz interaktif uygulamalar içeren çalışmanın ikincisi Güzelbahçe Belediyesi  Yelki Semt Evinde  yapıldı  . Her ayın  ilk salı günü yapılan  olan etkinlik aile dizimi ile başladı . Halka açık olarak yapılan etkinliğe katılım yüksekti .  Kişilerin kendi içindeki potansiyellerini hayata geçirmek üzere “ Kişisel gelişim workshop “ çalışmaları yapan Bahriye İncirmen sosyal sorumluluk bilincinin farkında olduğunu ve bu farkındalığın tüm insanlığa yansımasında hepimizin birbirimize katkı olarak sunmak istediğini belirtti.
               İncirmen etkinlikte hayatın  kurbanı olduğunu düşünenlere , hayatın efendisi olmayı öğreten kişisel dönüşüm tekniği olan “ kuantheta “ ile kişiler ; nasıl mutlu ,zengin , sağlıklı ve bolluk içinde yaşayacaklarını öğreteceğini ve “ thetahealing “ gibi yaşamın tamamen değiştirildiği felsefe üzerine bilgiler verdi.
               Yaşam enerjisini artıracak , negatif düşüncelerden sıyrılmayı sağlayacak yöntemler üzerinede çalışılan etkinlik son derece faydalı geçti .
               Dernek başkanı  Alaattin Gürırmak düzenli hale getirdikleri bu çalışmada  katılımın giderek artığına memnun olduklarını ve verdiği destekten ötürü Güzelbahçe Belediye başkanı Mustafa İnce ve eşi Nilüfer İnce’ye çok teşekkür etti .

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.