Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlatan konferans yapılacak

İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı anlatan konferans yapılacak

Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan konferans 13 Şubat Cumartesi günü İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. İzmir'de o belediyeden

  • Ege Postası
  • 11.02.2016 - 10:19
Menderes Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatan “Asımın Neslinden Bir Usta: Bugünün Asım’ı” adlı konferans düzenlenecek. Sanat Düşünce Eğitim Derneği (SADED) Yönetim Kurulu Başkanı, Araştırmacı-Yazar Tahir Fatih Andı’nın konuşmacı olacağı konferans, 13 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da İsmet İnönü Sanat Merkezi Kültür Park Fuar Alanı’nda gerçekleşecek.

Servis kalkacak

Etkinliğe katılmak isteyen Menderesli vatandaşlar için Menderes Belediyesi önünden servis araçları kalkacak. Saat 17.30’da hareket edecek servis araçları konferans bitiminde yeniden Menderes Belediyesi önüne gelecek.

Asrın Lideri

Herkesi etkinliğe davet eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ 40 yıllık siyasi hayatında milletine hizmet için çalışan ve sadece kendi ülkesinin değil dünyanın refahı için gecesini, gündüzüne katan asrın lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlamak, onun ustalık kademesine gelene kadar yaşadıklarını irdelemek için önemli bir etkinlik.  Milli iradenin teveccühüyle milletin adamı olmayı başarmış Cumhurbaşkanımız için düzenleyeceğimiz gecemize sadece Menderesli vatandaşlarımızı değil, tüm İzmirli vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Cumartesi akşamı İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde ki etkinliğimizde hep birlikte olalım” dedi.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.