Dolar 32,2092
%-0.2
Euro 35,0719
%-0.04
Altın 2.504,000
%1.53
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Genç: Yayla Dağı'na Amerika yeni bir üs kurmuş, milletvekillerini almadılar

Genç: Yayla Dağı'na Amerika yeni bir üs kurmuş, milletvekillerini almadılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından partinin 90. yıldönümü kutlamalarına katılan Tunceli Milletvekili Kamer Genç Hatay’ın Suriye sınırında bir üsse milletvekili olarak alınmadığını belirterek...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 16:55


Muğla’nın Bodrum ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından partinin 90. yıldönümü kutlamalarına katılan Tunceli Milletvekili Kamer Genç Hatay’ın Suriye sınırında bir üsse milletvekili olarak alınmadığını belirterek hükümeti eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun dönümü nedeniyle Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen başta olmak üzere çok sayıda partili katıldı.

İlçe Başkanı Recai Seymen tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Bodrum Gençlik Kolları Başkanı Emrah Kaplan ve Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Konuşmaların ardından parti binası açılışına geçilen törende Kamer Genç AK Parti iktidarını eleştiri yağmuruna tuttu. Genç, Suriye sınırında Yayladağ’da Amerika’nın yeni bir üs kurduğunu iddia ederek, “Dün akşam ben saat 5 sularında Hatay Yayladağı'nın en tepesinde Suriye sınırında yeni bir askeri üs kurmuş Amerika. Oraya gittim. Refik Yılmaz’la Antakya milletvekili ile beraber. Gece saat 7 uçağı ile geldim. Kazıklı koyunda bir yazlığım vardı, oraya geçecektim. Bakın olay şu. Türkiye, Tayyip Erdoğan tarafından parça parça Amerikalılara işgal ettiriliyor. Ve o tepede yeni bir radar üssü kurmuş. Yayla Dağı'nın Kel Dağ diye bir yeri var. Biz oraya iki milletvekili gitmeye çalıştık. Askerler bizi sokmadılar. Tabii bunun hesabını Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül’den soracağız. Milletvekiliyiz, kendi bölgemizde ülkemizdeki üsler başkalarına verilmiş. Suriye sınırına bir sürü tank yığılmış. Şimdi savaş çığırtkanlığını yapıyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.