Dolar 32,3338
%-0.01
Euro 34,5117
%-0.86
Altın 2.393,770
%0.01
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir Havacılık Şenliği'nde heyecan zirvede

Gaziemir Havacılık Şenliği'nde heyecan zirvede

Havacılık Bilim ve Kültür Şenliği’nin ilk gününde prova uçuşlarıyla yürekleri ağızlara getiren SOLOTÜRK, asıl gösterisiyle bugün sahne alacak. Ali İsmet Öztürk’ün hava akrobasisi yapacağı, gün boyu heyecan dolu hava gösterilerinin olacağı şenliğin ikinci gününde Kıraç sahne alacak

  • Ege Postası
  • 24.05.2015 - 13:22
Gaziemir Belediyesi ve Hava Teknik Okulları Komutanlığı’nın birlikte düzenlediği Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği, birbirinden heyecanlı ve renkli gösterilere ev sahipliği yaptı. Hava Teknik Okulları Komutanlığı yerleşkesinde düzenlenen şenliğin ilk gününde, birbirinden renkli yarışmalar ve performans oyunları oynandı. Şenliğe katılan vatandaşlar, askeri öğrenciler ve aileleri, alandaki oyun parkurlarında hep birlikte eğlendi. Ziyaretçiler en büyük ilgiyi askeri uçaklar ile helikopterlerin tanıtıldığı bölümlere gösterdi. Gerçek askeri uçak ve helikopterlere binme şansı yakalayan vatandaşlar, pilotlardan bilgi aldı, bol bol hatıra fotoğraf çektirdi. 

SOLOTÜRK nefes kesecek, Kıraç coşturacak
Birbirinden renkli ve heyecanlı hava gösterilerinin sergilendiği şenlikte, prova uçuşuyla sahne alan SOLOTÜRK vatandaşlara büyük heyecan yaşattı, yürekleri ağızlara getirdi. Prova uçuşlarıyla yürekleri nefes kesen SOLOTÜRK pilotları Yüzbaşı Yusuf Kurt ve Yüzbaşı Erhan Günar, asıl gösterileriyle 24 Mayıs günü Gaziemir semalarında olacak. Gün boyu etkinliklerin devam edeceği şenliğin ikinci gününde; Gaziemir Belediyesi Halk Dansları Ekibi gösterisi, Ali İsmet Öztürk’ün hava akrobasi uçuşu, Hava Eğitim Komutanlığı Bandosu konseri, Hava Eğitim Komutanlığı Orkestrası konseri, Microlight- R/C model uçak gösterisi, paraşütle atlayış ve yarasa adam gösterisi, MAK uçuş gösterisi vatandaşlara heyecanlı, renkli saatler yaşatacak. Şenliğin ikinci gününün akşamında ise Kıraç sahne alacak. sanatçı sevenlerine unutamayacakları bir konser yaşatacak. 


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.