Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da dostluk rüzgarı esti

Foça'da dostluk rüzgarı esti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ kutlamaları, Foça’da, büyük coşku ve sevinçle gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 13:18
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. Yıl dönümünün coşkusu, tüm yurtta olduğu gibi Foça’da da yaşandı.
Kutlamalarda ilk olarak, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Şuayip Üner, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Kutlama programı daha sonra Foça Jandarma Komando Okulu’nda devam etti.


Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Garnizon Komutan Vekili Tuğamiral Sinan Azmi Tosun, öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Foça’nın ilk ve orta dereceli okullarında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildikten sonra gösterilere geçildi.
Vatandaşların yoğun bir katılım gösterdiği kutlamada, ilçede bulunan ilk ve ortaokul öğrencileri çeşitli gösteriler sergiledi. Foça bu yıl ilk defa Makedonya, Romanya ve Bulgaristan’dan gelen çocuklara da ev sahipliği yaptı. Misafir öğrencilerin sergilediği oyunlar vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi. 
Çocuklar tarafından sergilenen gösterilerin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı, resmi geçit töreni ile son buldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.