Dolar 32,2530
%-0.08
Euro 34,8302
%0.02
Altın 2.425,500
%0.02
Bist-100 10.100,00
%0.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
23 Nisan Konak’ta coşkuyla kutlandı

23 Nisan Konak’ta coşkuyla kutlandı

İzmir’in kalbi Konak’ta 23 Nisan coşkusu düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle doyasıyla kutlandı. Nisan ayı temasını ‘Kentte Çocuk Var’ olarak belirleyen Konak Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlediği etkinlikler hafta boyunca devam etti.

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 10:14
İZMİR - Hafta başında Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilen Sokak Oyunları Festivali'yle başlayan23 Nisan kutlamaları Alsancak Dominik Caddesi’nde düzenlenen eğlencenin ardından bu kez Güzelyalı’da sürdü. Fuat Göztepe Parkı'nda yapılan kutlamalara çocukların yanı sıra semt sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Sadece çocuklar değil 7’den 70 çok sayıda Güzelyalı sakini 23 Nisan’ı coşkuyla kutlamak için alandaki yerini aldı. Ellerinde bayraklarla alanı renklendiren kalabalık başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm cumhuriyet şehitlerine şükranlarını birkez daha sundu.


 
ÇOCUKLARIN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
Güzelyalı’daki kutlamalar kapsamında park içindeki amfitiyatroda dans, müzik ve tiyatro gösterileri sergilendi. İzmir Büyükşehir Bandosu’nun da eşlik ettiği etkinlik çocukları neşeye boğdu.Doyasıya oyun oynayan miniklerin mutluluğuna Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da ortak oldu. Bayramlarını gönüllerinden geldiğince kutlayan çocukları yalnız bırakmayan Başkan Pekdaş, onlarla birlikte çamurdan heykeller yaptı, konseri birlikte dinlendi. Çocuklarla bol bol sohbet eden Pekdaş, onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamayı da ihmal etmedi.



KUTLAMALAR SÜRÜYOR

Konak Belediyesi'nin 'Kentte Çocuk Var' teması çerçevesinde düzenlediği 23 Nisan kutlamaları Alsancak ve Güzelyalı'nın ardından Gültepe’yle devam edecek. Konserler, dans gösterileri ve boyama çalışmalarıyla çocukların doyasıya eğlendiği etkinliklerin Gültepe ayağı da oldukça renkli geçecek. 24 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek Gültepe Çocuk Şenliği kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.