Dolar 32,3778
%-0.18
Euro 34,7353
%-0.02
Altın 2.434,720
%-0.16
Bist-100 10.056,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşa'lı miniklerin kutlu günü

Kemalpaşa'lı miniklerin kutlu günü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kemalpaşa’da coşku ile kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk koyulmasıyla başlayan resmi törenler, daha sonra Ulucak Stadyumu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programla devam etti.

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 13:17
Yurdun dört bir köşesinde çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kemalpaşa’da da coşku ile kutlandı. Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sabah Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başlayan program, daha sonra Ulucak Stadyumu’ndaki törenlerle devam etti. 


Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Türkmen ve Bülent Aksakal, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Yılmaz, Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürü Şahin Özdemir’in de hazır bulunduğu etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda önce milli mücadeleyi konu alan bir gösteri gerçekleştirildi. Büyük beğeni alan ve alkışlanan çalışmanın hemen ardından ise ilçedeki farklı okullardan gelen minik öğrenciler, uzun uğraşılarla hazırladıkları gösterilerini sergilediler. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.