Dolar 32,3584
%-0.38
Euro 34,8015
%-0.01
Altın 2.394,720
%-1.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski defterleri açtılar

Eski defterleri açtılar

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Çiğlİ'den Adnan Yılmaz'ı aday göstermesi sonrası partiden istifa eden  Çiğli Belediyesi Ak Parti eski Grup Başkan vekili Sıddık Soysal ile Yılmaz sosyal medyada kapıştı. İkili eski defterleri açtı, birbirlerini sert şekilde hedef aldı. Sosyal medyada sert kapışma

  • Ege Postası
  • 22.07.2016 - 12:14

EGE POSTASI - AK Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz ile 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti'den istifa ederek DSP'den Belediye Başkan adayı olan Çiğli Belediyesi Ak Parti eski Grup Başkan vekili Sıddık Soysal sosyal medyada karşı karşıya geldi.

İkili isim vermeden birbirlerine sert sözler sarfettiler.  

Adnan Yılmaz, "Ailene saygım sonsuz yorumlarında sana destek veren karakter yoksunu zat önce onurlu şerefliyse piyasalara ve bana olan borçlarını ödesin. Benim meclis üyemken konuşmayıp 2014 yılında aday olamayınca 4 yıl aklın neredeydi karakteri meydana aldığı oyla çıktı meydana bu zat şimdi AK Parti savunuculuğuna soyunmuş yine . Karakteri olan kişi partisini 2 kere satmaz bahanen ne olursa olsun"derken Soysal ise,"Temyize kendisi göndermesine rağmen sanal alem ve basın yolu ile yalan haber yaydığı için son mahkeme kararını paylaşıyorum. Kendisine açık senet imzalamışım onu bile adice kullanan kişinin Ak Parti kadrolarından söküp atmak gerekir."diyerek yanıt verdi. 

İki arasında yaşanan tartışma söyle yaşandı; 

Adnan Yılmaz'ın paylaşımı; 

BUGÜNE KADAR YAZMAMAYA ÇALIŞTIM AMA BEN DE İNSANIM 

10 yıl boyunca benim en iyi dostum diye peşimde koşturan ve iki kez tayinini durdurdugum zat şimdi hakkımda utanmadan facebook üzerinden şahsıma yazı yazıyor. Ben okadar kötüysem 10 yıl niye bana yalakalık yaptın .Senin seviyene dusmiycem çünkü buraya seninle alakalı yazı yazmak bana yakışmaz çünkü herşeyi yüzüne söyledim zaten. Ailene saygım sonsuz Yorumlarında sana destek veren karakter yoksunu zat önce onurlu şerefliyse piyasalara ve bana olan borçlarını ödesin. Benim meclis uyemken konuşmayıp 2014 yılında aday olamayınca 4 Yıl aklın neredeydi karakteri meydana aldığı oyla çıktı meydana bu zat şimdi akparti savunuculuguna soyunmuş yine . Karakteri olan kişi partisini 2 kere satmaz bahanen ne olursa olsun . Mahkemede . Seçim zamanı iftira atmak olağan şey dır diyen zat hala iftiraya devam ediyor. Buradan yazıyorum mahkemede ispat edemedin kaybettin .

BANA OLAN BORCUNU ÖDE..

Yine elinde belge varsa ispat etmeyen adı ve şerefsizdir. Buradan yazmak çizmek kolay mahkemeleri kaybettin . Onurun varsa bana olan borcunu ödemek yoksa onuda söke söke alıcam. Ben kimsenin yalnisine ortak degilim kimin cezasi varsa cekecek ancak Beni paralel demekle ile iftira atarak paralelci olunmuyor allah belalarını verdi verecekte unutmayın bana ne yaparsanız yapın asıl sizin kim olduğunuza bakmamadan adam zannetmeyin kendinizi . Hak inşallah yerini buldu buluyor.

 Bu memleketin bugünkü durumundan faydalanmaya çalışanların da sonunu GORUCEM.Benim de bir ailem iftiralarinizla onlara yaşattıklarınız sizlerin yanınıza kalmayacak inşallah. Elinizde birşey varsa mahkemeye verin . Teyzenin mirasçıları dururken siz kimsiniz mahkemede hesabını veremedin . Utanmadan hala iftiraya atıyorsun

Sıddık Soysal'ın paylaşımı; 

AK PARTİ KADROLARINDAN SÖKÜP ATMAK GEREKİYOR

Sanal alemde yayınlanan ve Çiğli İlçesindeki yapılan yanlışlığı dillendirilen bir haberde yaptığım bana göre doğru yorum karşısında kişilik haklarıma saldıran ve şu anda Ak Parti İl Yöneticisi şahıs benimle ilgili yalan yanlış paylaşımda bulunmuş. İki kere hakaret davası açmış birini kazanmış birini kaybetmiş. Temyize kendisi göndermesine rağmen sanal alem ve basın yolu ile yalan haber yaydığı için son mahkeme kararını paylaşıyorum.Kendisine açık senet imzalamışım onu bile adice kullanan kişinin AK Parti kadrolarından söküp atmak gerekir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.