Dolar 32,2263
%0.08
Euro 35,0683
%0.18
Altın 2.525,450
%0.99
Bist-100 10.644,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatan Partisi masa kurdu

Vatan Partisi masa kurdu

Vatan Partisi İzmir’de “Teröre kesin çözüm" imza masalarıyla kampanyayı başlattı

  • Ege Postası
  • 21.07.2016 - 14:27

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Rıfat Mutlu imza masalarının açılışını yaptı. “Teröre Kesin Çözüm Devlet ve Milletçe Topyekün Mücadele" kampanyası Konak Meydanı’nda kitlesel bir eylemle başladı.

Mutlu şöyle dedi:

"Bu Amerikancı-FETÖ’cü darbeyi anlamak için yaşadığımız sürece bakalım. 24 Temmuz 2015 günü Türk Ordusu ve Türk Polisi ABD’nin kara gücü olan bölücü terör örgütüne karşı büyük harekâtı başlattı. PKK hendeklere gömüldü. Bölücü terör örgütüyle birlikte Amerikan planı da hendeklere gömüldü. Ve Türkiye ile ABD arasındaki cepheleşme sınır ötesine taştı, Suriye’nin kuzeyine taşındı.

15 Temmuz darbe girişimi, ABD’nin PKK’yı hendekten kurtarma girişimidir. Darbe girişimi Türk Ordusu içindeki Fettullahçı gladyonun temizlenmesi yönündeki uygulamalara verilen yanıttır. Bugün Türkiye Suriye’nin kuzeyinde ABD’yle karşı karşıya gelmiştir. Bu durumda Türkiye milli güçlerin öngördüğü gibi bölge ülkeleri ile ve Rusya ile güvenlik alanında işbirliğine yönelmiştir. 15 Temmuz darbesi Atlantik ilişkilerinden kopma eylemine giren Türkiye’ye karşı ABD’nin saldırısıdır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.