Dolar 32,2207
%0.06
Euro 35,0509
%0.13
Altın 2.502,370
%0.07
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Darbe girişimine karşı en anlamlı tepki İzmir'den

Darbe girişimine karşı en anlamlı tepki İzmir'den

Türkiye’nin birçok yerinde 15 Temmuz darbe girişimine karşı tepkiler devam ederken darbe karşıtı en anlamlı buluşma Narlıdere ilçesinde gerçekleşti. Darbe girişimine karşı en anlamlı tepki İzmir'den

  • Ege Postası
  • 21.07.2016 - 13:02

İZMİR - Ziyaret sırasında Ak Parti ilçe başkanı Aslan Bilgi ve MHP ilçe başkanı Metin Keskin Türk bayrağı önünde ülkenin birlik ve beraberliği için ortak hareket etme vurgusunda bulundu. İki ilçe başkanı da ülkenin demokrasisine yapılan darbe girişimini sert bir dille kınadı.

DARBECİLER SADECE AK PARTİ’Yİ DEĞİL TÜRKİYE’Yİ HEDEF ALDI

Ak Parti Narlıdere ilçe başkanı Aslan Bilgi, “15 Temmuzda yapılan darbe girişiminden sonra MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin kullandığı söylemler ülkemiz açısından çok önemli.  Ben Ak Parti ilçe teşkilatı adına MHP’yi bu tutumundan dolayı tebrik ediyorum. Tüm MHP’li kardeşlerimden Allah razı olsun. İnşallah Narlıdere ilçemizde ikili ilişkilerimizi daha da geliştirerek birlik beraberliğimizi, kardeşliğimizi daha da pekiştirerek bu ülkenin menfaati ve güvenliği için çalışacağız. MHP ilçe başkanıma ve onun nezdinde tüm MHP’li kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu darbe girişimi sadece Ak Parti’ye karşı değil tüm Türkiye’ye karşı yapılmıştır. Türkiye’de yaşayan 78 milyon insanın darbecilere karşı alanlarda olmasını bekliyoruz. Milletimiz bir daha asla darbecilere geçit vermeyecektir” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Metin Keskin de şu ifadeleri kullandı, “Allah kimseyi vatansız bırakmasın, vatan olmayınca hiçbir şeyin anlamı kalmıyor. Vatanımızın birliği ve beraberliği için her zaman ortak hareket etmeye hazırız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.