Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erdoğan'a Çiğli'den 'Yılmaz' destek

Erdoğan'a Çiğli'den 'Yılmaz' destek

AK Parti’nin Çiğli’deki belediye başkan adayı Adnan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi öncesi, 200 ayaklı pano yaptırıp, tüm mahallelere yerleştirdi. Tamamen kendi fikri olan bu projenin tüm maliyetini de üstlenen Yılmaz, “Tamamen karşılıksız, sevgiden kaynaklanan bir çalışma. Ben seçimde çalışmışım, yapacağımı yapmışım, seçimden sonra oturabilirdim de. Ancak bunu yapmadım. Partimin neferi olarak çalışmaya devam ediyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.08.2014 - 15:56
EGEPOSTASI – HABER SERVİSİ / Cumhurbaşkanı adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi öncesi AK Partililer harıl harıl hazırlıklarını sürdürürken, Çiğli’de ilginç bir çalışma gözlerden kaçmadı. AK Parti’nin 30 Mart yerel seçimlerindeki Çiğli adayı Adnan Yılmaz, 200 adet ayaklı pano yaptırıp tüm mahallelere koydurarak, ilçe halkını mitinge davet etti.
 
“Gündoğdu Meydanı’nda 2 Ağustos Cumartesi günü Büyük Usta ile buluşuyoruz. Çiğli halkı davetlidir” ifadesinin yer aldığı, irtibat için AK Parti Çiğli ilçe teşkilatının telefon numaralarının da yazıldığı panolar, kentin çeşitli yerlerine kısa sürede yerleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sevgisini vurgulayan, Çiğli’de AK Parti’nin belediye başkan adayı olduğunu, ancak yarışı kazanamadığını hatırlatan Adnan Yılmaz, çalışmasıyla ilgili şu bilgileri verdi:

“Başbakanımızın cumhurbaşkanlığı yarışında daha fazla desteğe ihtiyacı olduğu inancıyla böyle bir çalışma yaptım. Zaten metropol ve ilçelerde belli bir çalışma var. Ben de kendi inisiyatifimle, kişisel fikrimle, 200 ayaklı pano yaptırıp tüm mahallelere yerleştirdim. Gönlümden çok daha fazlasını yapmak gelir. Çiğli’den çok sayıda seçmenin miting meydanına gelmesi, AK Parti’nin daha güçlü görünmesi manasında bir çalışmamızdı bu. Zaten ilçe başkanlığımızın da hazırlığı var. Bu benim kişisel çalışmam. Mücadelemiz, mitinge Çiğli’den katılımı artırmak ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, aldığımız oylardan daha fazlasını almak için.”



200 OTOBÜSLE TAŞINACAK
AK Parti Çiğli ilçe teşkilatının miting meydanına ilçeden 200 otobüs kaldıracağını, mitinge davet panolarında partinin telefonlarına da yer vererek katılmak isteyen seçmenleri partiye yönlendirmeyi amaçladığını belirten Adnan Yılmaz, “4-5 bin kişiyi taşımak ya da yönlendirmek istiyoruz” dedi. Yılmaz, panoları bir reklam firmasına yaptırdığını belirtirken, maliyetini ise açıklamak istemedi. Adnan Yılmaz, “Ben AK Parti’nin neferiyim. Partimizin genel başkanı, başbakanımızın adaylığı söz konusu. Üstümüze düşeni yapma amacıyla bu çalışmamızı yaptık. Tamamen karşılıksız, sevgiden kaynaklanan bir çalışma. Yapacağımı yapmışım, seçimden sonra oturabilirdim de, ama bunu yapmadım ve partim için çalışmaya devam ediyorum” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.