Dolar 32,2563
%0.05
Euro 34,7910
%0.05
Altın 2.412,820
%0.15
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başbakan'a İzmir'de denizden destek

Başbakan'a İzmir'de denizden destek

AK Parti İzmir'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yarın gerçekleşecek olan İzmir mitingi için hazırlıklara tüm hızıyla devam edilirken AK Parti İzmir Milletvekili ve Dışişleri Komisyon Üyesi Rıfat Sait miting günü alanın hemen yakınında demir atacak olan AFALA isimli balıkçı gemisine Mehmet Akif Ersoy’un dizelerinin de yer aldığı Başbakan Erdoğan baskılı pankart astırttı. Sait ayrıca, Cumhurbaşkanlığı yarışında İzmir’de bekledikleri oy oranının ise yüzde 40’ın üzerinde olduğunu belirtti.

  • Ege Postası
  • 01.08.2014 - 14:47
EGE POSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait öncülüğünde 5 farklı Balkan ülkesinden Başbakanı desteklemek için İzmir’e gelen siyasetçi, yazar, diplomat ve kanaat önderinden oluşan 25 kişilik Balkan kafilesi ve İzmir’de faaliyette olan bazı Balkan Dernek temsilcilerinin katılımıyla Alsancak Pasaport’ ta Afala balıkçı teknesi tanıtıldı. Miting boyunca alana yakın bir yerde demir atacak olan teknenin üzerinde boydan boya Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ve Mehmet Akif Ersoy’un  ‘Balkan'ı bildin mi nedir, hemşeri'  /Sevgili ecdadının en son yeri -/Bir sıla isterdin a çoktan beri / Şimdi tamam vakti... Uğurlar ola’ dizeleri yer alıyor.

İZMİR’DE REKOR KIRILACAK
Tekne tanıtımı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait “Balkan Ülkeleri’nden gelen kardeşlerimizin hepsinin Başbakanımıza bir gönül borcu var. Türkiye’nin geleceği için bize destek olmaya geldiler. Burada siyasetten de öte olan Türkiye’nin geleceğidir. Türkiye’yi seven ve dava sahibi olan herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Burada aklı selim davranacak bütün muhalefet yetkililerin de Başbakanımızı destekleyeceklerine inanıyorum. Bunu belki de bazıları gizli yapacaklardır. Ama göreceksiniz İzmir’de bir rekor yaşanacak. İzmir’den yüzde 40’ın üzerinde Türkiye genelinde yüzde 55-56 oranında oy bekliyoruz’’  ifadelerini kullandı.



İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALACAKLAR
Sait çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na gönderme yaptı ‘‘Bu çatı adayı muhalefetin kendisi bile benimsemedi. Zaten çoğu da oy kullanmayacak, tatile gidecek. Çatı adayları yüzde 40’ın altında oy alırsa hem Devlet Bahçeli hem Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmek zorunda kalacak" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.