Dolar 32,2558
%0.05
Euro 34,7672
%-0.02
Altın 2.413,690
%0.18
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir 'Çatı' için topyekün sahaya!

CHP İzmir 'Çatı' için topyekün sahaya!

Çatı aday Ekmeledddin İhsanoğlu’na destek veren CHP’nin, İzmir İl Örgütü’nün son hafta seçim stratejisi belli oldu. CHP İzmir Örgütü, eskisiyle yenisiyle topyekün sahaya iniyor.

  • Ege Postası
  • 31.07.2014 - 21:27
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Türkiye nefesini tuttu, 10 Ağustos’taki  Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlendi. Adaylar seçim çalışmalarını şehir turlarıyla sürdürürken, adaylara destek veren partilerde alanda propaganda çalışmalarında hız kesmiyor.

TOPYEKÜN SAHAYA
Çatı aday Ekmeledddin İhsanoğlu’na destek veren CHP’nin,  İzmir İl Örgütü’nün  son hafta seçim stratejisi belli oldu. CHP İzmir Örgütü, eskisiyle yenisiyle topyekün sahaya iniyor.

ESNAF ZİYARETİ YAPILACAK
1 Ağustos Cuma günü başlayacak çalışma, 9 Ağustos’ta son bulacak. Milletvekilleri, PM Üyeleri, YDK üyeleri, partide geçmiş yıllarda görev almış isimler her gün bir ilçeye çıkarma yaparak, esnaf ziyareti gerçekleştirecek, STK’larla bir araya gelecek, pazarda dolaşacak.  İlçe yönetimi ve o ilçeden sorumlu il yöneticilerinin de yer alacağı çalışmalarda İhsanoğlu’nun broşürleri dağıtılacak,vatandaşın çatıya yönelik  kafasındaki soru işaretleri giderilecek.Sandıklarda görev yapacak isimlerle de bir araya gelinecek, seçim günü masaya yatırılacak.

KİMLER GÖREV YAPACAK'
Avustralya’da parti adına görev yapan PM üyesi Hüseyin Saygılı’nın katılmayacağı alan çalışmasında İzmirli PM Üyeleri Berrin Dilekçi ve Nazik Işık hazır bulunacak. YDK Üyesi Sumru Karaer’de alanda olacak.

O VEKİLLER YİNE YOK
İzmir Milletvekillerinden ise Alaattin Yüksel, Mustafa Moroğlu, Mehmet Ali Susam, Hülya Güven, Oğuz Oyan, Musa Çam, Erdal Aksünger ve Mustafa Balbay çatı aday için oy isteyecek. Yerel seçim sürecinde aktif rol almayan Güldal Mumcu, Rahmi Aşkın Türeli ve Rıza Türmen cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde İzmir’de yine alanda olmayacak. Birgül Ayman Güler ise Genel Merkezin görevlendirmesiyle Uşak’ta çalışma yapacak.

ESKİLERDEN 3 İSİM
Eski isimlerden aktif görev alacak 3 isim ise il eski başkanı Tacettin Bayır, eski milletvekilleri Ahmet Ersin ve Erdal Karademir …Bu üç isim Genel Merkez’e süreçte aktif rol almak istediklerini iletmişti.

ENGİN KAYBEDEN İLÇELERE AĞIRLIK VERECEK
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise yerel seçimlerde belediyelerin kazanılmadığı 8 ilçeye ağırlık verecek. Engin, yerel seçimlerde moralsiz çıkan ilçe örgütlerin motivasyonunu arttırmak adına seçim haftasını  bu ilçelerde geçirme kararı aldı.
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.