Dolar 32,3254
%0.23
Euro 34,9232
%-0.56
Altın 2.306,970
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de örgüt mesaisi

CHP İzmir'de örgüt mesaisi

Cumhurbaşkanlığı seçimi için İzmir'de en az yüzde 60 oyu hedefleyen CHP, sandığa 10 gün kala son durum güncellemesi yapacak. Her ilçe kaç broşür dağıttığının, kaç sivil toplum kuruluşu (STK) gezdiğinin, kaç sandıkta örgütlendiğinin hesabını verecek. Her milletvekilli, günde üç ilçede çalışma yapacak.

  • Ege Postası
  • 30.07.2014 - 10:57
İZMİR- Cumhurbaşkanlığı çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu için seçime 10 gün kala 30 ilçe için check list (kontrol listesi) hazırlayan CHP, hesap soracak.

İl yönetimi, her ilçe yönetimine "Kaç broşür dağıtıld? Kaç STK ziyaret edild? Kaç billboard'a ilan verild? Kaç bina giydirild? Kaç araç hazırland? Kaç sandık görevlisi seçim gününe hazı? Sandıklara kaç kumanya gidece? Kaç yaşlı ve engelli seçmen sandığa taşınaca? İtirazlar için kaç hukuk komisyonu kuruldu'" diye soracak.
CHP'nin örgütlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Barış Erel, İhsanoğlu'nun 1 milyon broşürünün dağıtılmak üzere ilçelere gönderildiğini, İzmir'de 50 binanın giydirileceğini belirterek, yaklaşık 8 bin sandıkta örgütlendiklerini anlattı. Erel, "Partili kadınlar ve gençler, toplu taşım araçları, plajlar, AVM'lerde broşürleri dağıtarak Ekmel Hoca için oy istiyor. Seçime 10 kala İzmir milletvekilleri sahaya inecek. Her milletvekili günde üç ilçede seçim çalışması yapacak. Parti yöneticileri köylerde, mahallelerde propaganda yapıyor. Sandıklarda örgütlendik. Oy ve ötesi gibi sosyal projelerle işbirliği içindeyiz. Seçmeni sandığa getirmek, katılımı artırmak için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Cuma günü Ekmel Hoca'ya destek veren diğer partilerin il başkanları ile bir araya gelip, görev bölümü yapacağız" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.