Dolar 32,3580
%-0.38
Euro 34,7747
%-0.09
Altın 2.401,370
%-0.88
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dünya’nın en iyi görüntülü sohbet programlarından birisi Azar

Dünya’nın en iyi görüntülü sohbet programlarından birisi Azar

Azar, görüntülü sohbet özelliği olan ve kişilerin hem mesajlaşmalarına hem de görüntülü olarak konuşmalarına olanak tanıyan son dönemin en popüler programlarından biri. Son yapılan incelemelerde programı kullanan kullanıcı sayısının 30 milyonun üstüne çıktığı görülen Azar, günümüzde Dünya'nın her yerinden kullanılıyor.

  • Ege Postası
  • 08.08.2018 - 12:02

 

Gerçek zamana uygun bir şekilde yapılan videolu görüşmelerde kullanıcı deneyimlerine önem verildiği için ve kişilerin uygulamayı kullanırken bir problem yaşamaması için her geçen gün yapılan güncellemelerle uygulama da iyileştirmeler yapılıyor.

Azar Görüntülü Sohbet Programı İndirme Ve Kurma

programını kişiler App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilmektedir. Günümüzde uygulama indirme verileri incelendiğinde uygulamanın 190'dan fazla ülkede indirildiği ve indiren kişilerin uygulamayı kullandığı görülmektedir. Şu ana kadar 100 milyonu geçen indirme sarısıyla uygulama içerisinde 36 milyardan fazla bir rakamda eşleşme yapıldığı görülmektedir. Ülke bazında yapılan incelemelerde Azar görüntülü sohbet programının 130'dan fazla ülkede en çok indirilen uygulama olduğu görülmektedir.

App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz bir şekilde indirdiğiniz Azar uygulamasındaki hesabınızı oluşturmak için akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulama üzerinden veya Azar'ın web sürümünden kayıt ol butonuna basarak üyeliğinizi oluşturabilirsiniz. Üyeliğinizi oluştururken uygulama sizden cinsiyet, bölge seçimi yapmanızı isteyecektir. Bu seçimlerinizi gerçekleştirdikten sonra uygulamaya girebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Azar Görüntülü Sohbet Uygulamasının Faydaları

Azar görüntülü sohbet uygulamasını kullanan kişilerle konuşulduğunda kişilerin uygulamayı farklı amaçlarla indirdiğini gözlemlemek mümkün. Öncelikle uygulamayı indiren kişilerin büyük çoğunluğu sohbet etmek, sosyalleşme ve yeni arkadaşlar edinmek için indirirken bir kısmının da zaman geçirmek için indirdiğini söylemek mümkün. Bunun yanı sıra farklı ülkelerden insanlarla da eşleşme fırsatı bulunduğu için birçok kişinin de dil öğrenme veya öğreniyor oldukları dillerde pratik yapmak için Azar indirdiği gözlemlenmiştir. Azar'da kullanıcıların hoşuna en çok giden özellik ise kişilerin birbirine arkadaşlık isteği yollayabilmeleri ve yollanan arkadaşlık isteklerinden sonra mesajlaşmaya başlayabilmeleridir. Bunların yanı sıra uygulamada bulunan arkadaş engelleme özelliği de kişilerin taciz ve nefret söylemine maruz kalmalarının önüne geçmektedir.

Azar Görüntülü Sohbet Uygulamasını Kullananlar Hem Sosyalleşiyor Hem de Eğleniyor

30 milyondan fazla eşleşmenin olduğu görüntülü sohbet uygulaması Azar'da kullanıcılar görüntülü sohbet seçeneğini kullanarak kısa süreler içerisinde farklı insanları tanıyabildikleri ve sosyalleşebildikleri gibi arkadaş olarak eklendikten sonra mesajlaşarak da eğlenebiliyorlar.

Kişiler Azar üzerinden edindikleri arkadaşlarıyla hem mesajlaşabiliyor hem de istedikleri zaman görüntülü olarak konuşmaya başlayabiliyor. Bunların yanı sıra kişiler birbirlerine güvendikleri takdirde dışarıda da görüşerek kısa süreler içerisinde büyük dostluklar kurabiliyorlar. Şimdi sizler de hem sosyalleşip hem de eğlenebilmek için var olan görüntülü sohbet programı Azar'ı indirerek diğer 30 milyon kullanıcı gibi görüntülü konuşmanın tadına varabilirsiniz.

Kaynak Shiftdelete Azar makalesi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.