Dolar 32,4041
%0.14
Euro 34,8085
%0.05
Altın 2.398,840
%0.08
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ambalaj paketlemede shrink makinası dönemi

Ambalaj paketlemede shrink makinası dönemi

Ambalaj paketleme, gıda ve birçok diğer ürünün paketlemesindeki süreçte yer alarak günlük hayatımıza etki eder. Günümüzde sanayi ve teknolojinin gelişmesi insan gücünün yerini makinaların almasına sebep olarak zamandan tasarruf edilmesini sağlamıştır.

  • Ege Postası
  • 30.07.2018 - 11:28

Ambalaj paketleme makinaları da buna örnek olurken, paketleme dünyasında yeni bir dönemi beraberinde getirmiştir. ile üretim sektöründe önemli bir yere sahiptir. 

 Ambalaj Paketlemede Shrink Makinası Dönemi

Ambalaj paketleme sektöründe shrink makinası dönemi ürünleri paketlemek için shrinkleme teknolojisinin kullanılmasıyla başlamıştır. Shrink makinaları sayesinde ambalajlanmış ürünler üzerine film uygulanarak ya da daha ambalajlanmamış ürünler üzerine uygulama yapılarak daha kaliteli işlemler yapılmaktadır. Ambalajlama ile kaliteli bir görüntü elde edilmek istendiği için shrink makinaları sayesinde daha bu sağlanmaktadır. Ayrıca kaliteli hizmet ve ürünleri uzun süre koruyabilmek, shrink makinaları ile mümkündür.

Shrink Makinası Avantajları

Koruma: Koruma işlemi için shrink makinası ile uygulanan ısı, ürünlerde boşluk kalmamasını sağlar ve bu şekilde hasara dayanıklı olur.

İlk Elden: Uygulanan shrink makinası hiçbir elle temas edilmeden direkt olarak tüketiciye sunulabilir.

Efektif: Diğer ambalaj malzemelerine kıyasla, shrink makinası çok uygun bir seçenek olabilir. Ayrıca kullanılacak alanı en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Kutular gibi ek hacimli materyaller kullanılmadan birbirine yakın parçaları bir arada tutar.

Marka Bilinirliği: Shrink makinalarının bir diğer özelliği, ürünlerinizi tanıtan renkler, sloganlar, resimler ve logolarla tasarlanabilmesidir. Üretimden son kullanıcıya ulaşıncaya kadar, ürününüz sadece plastikle sarılmamış, markanızla sarılmış olur. Bu, marka bilinirliğini artırabilen ve müşterileriniz için daha görünür hale getirebilen bir pazarlama aracıdır.

Kolaylık: Shrink makinasını diğer ambalaj malzemelerinden en çok ayıran öğe, herhangi bir boyuttaki proje için kullanılabilir olmasıdır. Küçük elektrik telleri genellikle neme maruz kalmamak için sarılır. Oyuncaklar, şekerler ve diğer donanımların hepsi toplanıp sarılabilir.

 Ambalaj Paketlemede Shrink Makinası Neden Kullanılmalı

Shrink ambalajlama, sadece iki şey gerektiren kolay bir işlemdir: doğru tipte ambalaj ve ısı. Sadece bir rulo shrink kağıdı ve bir ısıtma kaynağı ile sahip olduğunuz her şeyi su geçirmez ve temasa karşı koruyabilirsiniz. Boyut sınırlaması olmadığı için en zorlu eşyalarınızı bile korumanın bir yolu shrink makinası ile vardır. Ek bir bonus olarak, shrink makinasında kullanılan plastik geri dönüştürülebilir. İşiniz bittiğinde geri dönüştürülecek ve gelecekteki kullanımlar için yeniden üretilecek diğer plastik torbalarınızla birlikte atabilirsiniz.

Shrink makinaları ile ürünlerinizi kolayca paketlemeye başlamak veya aklınızdaki sorulara cevap bulmak için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.