Dolar 32,4242
%0.2
Euro 34,7957
%0.01
Altın 2.401,550
%0.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuk odası için sade mobilyalar

Çocuk odası için sade mobilyalar

Çocuklar için kullanışlı bir oda dekorasyonu yapmak istediğinizde önceliğiniz mobilyalar olmalıdır. Olabildiğince kaliteli ve kullanışlı mobilyaları tercih ederseniz çocuğunuzun odasında geçirdiği zamanı da çok daha konforlu kılmış olacaksınız. Ayrıca sade bir görünüm sunan mobilyaların her tarza hemen uyum sağladığını da unutmayın. Ailelerin çocuk odası için tercih ettiği markalar arasında ChildHome da bulunuyor.

  • Ege Postası
  • 27.07.2018 - 11:28

Çocuklar için kullanışlı bir oda dekorasyonu yapmak istediğinizde önceliğiniz mobilyalar olmalıdır. Olabildiğince kaliteli ve kullanışlı mobilyaları tercih ederseniz çocuğunuzun odasında geçirdiği zamanı da çok daha konforlu kılmış olacaksınız. Ayrıca sade bir görünüm sunan mobilyaların her tarza hemen uyum sağladığını da unutmayın. Ailelerin çocuk odası için tercih ettiği markalar arasında da bulunuyor.

Bebekler için şık ve kullanışlı beşikler de dizayn eden ChildHome markası tasarımlarında sadeliğe büyük oranda yer veriyor. Ayrıca mobilya modellerinde genellikle açık renkleri kullandığından küçük odalarda da ferah bir görünüm ortaya çıkabiliyor. Bebek beşiklerinde de beyaz tonlarına ağırlık verdiğini söyleyebiliriz.

Çocuğunuzun odasını hazırlarken şifonyer ve sandalye gibi mobilyalara ihtiyacınız olabilir. Bu durumda da ChildHome markasını tercih edebilirsiniz. Çünkü bu markanın ürün grupları arasında miniklerin kullanımına uygun sandalye modelleri ve geniş depolama kapasitesi sunan şifonyer modelleri de bulunuyor.

Konforlu Kullanım Sunan Mama Sandalyesi Modelleri

Bu arada mama sandalyesi gibi ihtiyaçlar için de bu markanın tercih edilebileceğini belirtelim. Çocuklar 80 kilo olana dek kullanıma uygun olan mama sandalyeleri için ChildHome markasının ideal bir seçenek olduğundan da söz etmek lazım. Bu ürünlerde hem açık hem de koyu renklere yer vermeyi tercih eden marka dayanıklı malzemeler kullanıyor. Bu sayede bir süre sonra yaşanan deforme görünüm ya da aşınmalar meydana gelmiyor.

Bu arada markanın çadır gibi çocuklar için son derece eğlenceli olabilecek ürünleri de kullanıma sunduğunu belirtelim. Eğer çocuk odasında yeterince alan varsa mutlaka bu çadır çeşitlerinde de temin edin. Çünkü çadırlar çocukların odalarında büyük bir keyifle oyun oynamasını ve zaman geçirmesini sağlıyor. Bu ürünlerin tümüne bir arada göz atmak ister misiniz'

Racuun web sitesinde markanın en yeni ürün modelleri yer alıyor. Gayet kullanışlı ve pratik olan bu ürünlere siteden göz atabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünler için de siparişinizi verebilirsiniz. Çünkü bu sitede fiyatlar gayet uygun ve aynı zamanda ödeme kolaylıkları da sunulabiliyor. Pek çok ürün için ücretsiz kargo imkanı da sunulduğundan rahatlıkla alışveriş yapılabilmesi de mümkün oluyor.

Kaynak:

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.