Dolar 32,3413
%-0.06
Euro 34,8512
%0.17
Altın 2.386,290
%-0.44
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Düğünde taş, sopa ve pompalı tüfekli kavga: 6 yaralı

Düğünde taş, sopa ve pompalı tüfekli kavga: 6 yaralı

Gaziantep’te, pompalı tüfek, bıçak, sopa ve taşlarla birbirine saldıran Bulur ve Çalar ailelerinden 6 kişi yaralandı. Polis ekiplerin güçlükle kontrol altına aldığı olayda 7 kişi gözaltına alındı.     Barış Mahallesi,...

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 20:21
Gaziantep’te, pompalı tüfek, bıçak, sopa ve taşlarla birbirine saldıran Bulur ve Çalar ailelerinden 6 kişi yaralandı. Polis ekiplerin güçlükle kontrol altına aldığı olayda 7 kişi gözaltına alındı.

    Barış Mahallesi, 28 Şehitler Caddesi üzerinde yapılan bir düğünde eğlenen Çalar ve Bulur aileleri arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, 2 aile bireyleri birbirlerine pompalı tüfek, bıçak, taş ve sopalarla saldırdı. Çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gönderilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine sevk edilen çok sayıdaki polis ekibi kavgayı güçlükle kontrol altına alırken, 7 kişi gözaltına alındı.

    Akşam saatlerinde çıkan kavgada, pompalı tüfekle açılan ateş, atılan taş ve sopa darbeleri ile Halil Davulcu, Mustafa Ali Çalar, Müslüm Bulur, Ercan Bulur ve isimleri öğrenilemeyen 2 kişi ile birlikte toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Dr. Ersin Arslan ve 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, gerginliğin devam ettiği mahallede güvenlik önlemleri almaya devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.