Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ereğli'deki yangın 3 saatte kontrol altına alındı

Ereğli'deki yangın 3 saatte kontrol altına alındı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Bağlık Mahallesi'nde başlayan orman yangını güçlükle kontrol altına alındı. Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonrasında kontrol altına alınan yangının ardından ekipler soğutma çalışmasına başladı....

  • Ege Postası
  • 09.08.2013 - 19:18
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Bağlık Mahallesi'nde başlayan orman yangını güçlükle kontrol altına alındı. Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonrasında kontrol altına alınan yangının ardından ekipler soğutma çalışmasına başladı.

    Bağlık Mahallesi’ndeki Türbe Altı olarak isimlendirilen mevkide, ilk belirlemelere göre 15 hektarlık bozuk ormanlık alanda yangın çıktı. Belediye İtfaiye ekiplerinin müdahalede bulunduğu yangın, rüzgarında etkisiyle kontrol altına almakta zorlanıldı.

    Bu sırada Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Karadeniz Bölge Komutanlığı’ndan da takviye yangın söndürme araçları geldiği gözlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, vatandaşların haber vermesi üzerine yangına kısa sürede müdahalede bulunulduğunu belirterek, “Saat 16.00 sularında başladığı tahmin edilen yangına ekiplerimiz kısa sürede müdahalede bulundu. Ancak, rüzgarın da etkisiyle yangını kontrol altına almakta zorlandı. Bir aracımızı da Ormanlıdaki yangına göndermiştik. Erdemir ve askeriyeden gelen araçlarla birlikte yangını kontrol altına alma duruma geldik. Yangının, meydana geldiği alanın üst kısmındaki prefabrik eve sıçramasını önlemeye çalışıyoruz. Evin önünden aşağıya doğru soğutma çalışması yapılıyor." dedi.

    Ekiplerin yaptığı müdahalenin ardından yangının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarına başlandığı kaydedildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.