Dolar 32,4293
%0.02
Euro 34,7916
%-0.03
Altın 2.431,630
%-0.14
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deniz Baykal'ın açıklaması Ankara'yı hareketlendirdi

Deniz Baykal'ın açıklaması Ankara'yı hareketlendirdi

TBMM Başkanlığı'na CHP adayı olarak giren Deniz Baykal, seçim sürecinde kulislerde neler yaşandığını açıkladı, Ankara kulisleri karıştı.

  • Ege Postası
  • 07.07.2015 - 12:00
Baykal'ın, seçim sürecinde MHP'den Yusuf Halaçoğlu ile CHP'den Levent Gök arasındaki görüşmeler hakkında yaptığı açıklamalar üzerine, Halaçoğlu basın toplantısı yapma kararı aldı.  MHP Grup Başkan Vekili Halaçoğlu bugün 12.30'da basın toplantısı düzenleyerek, Baykal'ın dün CNN Türk'de dile getirdiği iddialar hakkında MHP'nin görüşlerini anlatacak. 

Halaçoğlu'nun yapacağı açıklamaların mahiyetine göre, CHP'den de, yine Baykal'ın açıklamalarında adı geçen Grup Başkan Vekili Levent Gök'ün de basın toplantısı düzenleyebileceği ifade ediliyor.

BAYKAL NE DEMİŞTİ '
Baykal, Devlet Bahçeli'nin 'HDP' çıkışından sonra MHP'den Yusuf Halaçoğlu ile CHP'li Levent Gök'ün buluştuğunu söylerken, Halaçoğlu'nun Levent Gök'e, "'Bir sıkıntı yok, kutlarız. Baykal seçilebilir. Çünkü biz grubu serbest bırakacağız" dediğini iddia etti. Baykal, Erdoğan ile görüşeceğini duyan Kılıçdaroğlu'nun ‘aman ha sarayda olmasın’ dediğini ifade etti. Baykal, görüşme sonrasında eleştiri alacaklarını söylemesi üzerine Erdoğan'ın ise ‘Ya boş ver ne yaparlarsa yapsınlar’ dediğini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.