Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Milletvekili Baykal konuşurken manidar tweet!

CHP İzmir Milletvekili Baykal konuşurken manidar tweet!

CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok önce CNN Türk'te canlı yayına katılan Deniz Baykal'a göndermede bulunurken ardından Fatih Terim haberi yüzünden işinden atılan gazeteci Öncel Öziçer'e sahip çıktı.

  • Ege Postası
  • 07.07.2015 - 10:33
Meclis başkanlığı yarışını kaybeden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında çarpıcı açıklamalar yaparken, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı’dan manidar bir mesaj geldi.

Akatlı, attığı tweet'te 'Ne hırsmış arkadaş' yazdı.


FATİH TERİM'E BÜYÜK TEPKİ
CHP'li Zeynep Altıok'un asıl ateş püskürdüğü isimse Fatih Terim'di. Geçtiğimiz günlerde Vatan Gazetesi ekinde, Fatih Terim'in Çeşme 'Alaçatı'da sokak köpeklerine savaş açtı' haberi kaleme alan gazeteci Öncel Öziçer'in bu haber sebebiyle işine son verilmesine en çok Zeynep Altıok'u kızdırmış. 'Ne sokak hayvanlarına kıyılmasına razı gelirim ne de haberi yüzünden işten attırılan gazeteciye sessiz kalırım!' tweeti atan Altıok, 'Vicdanlı olmak, işini yapmak, masumun sesi olmak baskıya rağmen duruşunu korumak ne zaman suç old? @oncelozicer in işine son veren yanıtla!' derken hem gazete yönetimine hem de Fatih Terim'e  deyim yerindeyse ateş püskürdü.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.