Dolar 32,3552
%-0.25
Euro 34,7075
%-0.1
Altın 2.437,590
%-0.04
Bist-100 9.991,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican terör saldırısını lanetledi

Delican terör saldırısını lanetledi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, dün Taliban’ın Pakistan’ın, Afganistan sınırı yakınındaki Peşaver’de bir okula yaptığı terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Delican, terör saldırısını kınadı.

  • Ege Postası
  • 17.12.2014 - 14:42
İZMİR -  AK Parti İl Başkanı Delican, Pakistan’da insanlık dışı bir vahşet yaşandığını, 132’si öğrenci, 9’u öğretmen toplam 141 kişinin Taliban tarafından katledildiğini belirterek, "Terör, nereden gelirse gelsin, her ne sebeple olursa olsun insanlık dışı bir eylemdir. Dünkü saldırı tek kelimeyle vahşettir, alçaklıktır. Terörün dini, dili, ırkı yoktur. Pakistanlı kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyor ve bu vahşeti lanetle kınıyoruz" dedi.

ÇÖZÜM SÜRECİ ÜLKEMİZ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR
Terörün, çirkin yüzünü bu kez masum çocukları barbarca katlederek gösterdiğini belirten Delican, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Bu anlamda özellikle bu çeşit terör örgütlerine destek veren ülkelerin, emperyalist çıkarlarının nereye kadar uzandığını, nelere mal olduğunu görmeleri açısından bu hunharca işlenmiş terör eylemi ibret vericidir. Bu vahşet, geçmişte benzeri saldırıların yaşandığı ülkemizde, “Çözüm süreci”nin aslında ne kadar hayati bir önem taşıdığını bizlere bir kere daha göstermiştir. Bu vesileyle bir kere daha Pakistanlı kardeşlerimizin acısını paylaşıyor ve tüm terör şehitlerimizi de rahmet, sevgi ve duayla anıyoruz." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.