Dolar 32,5318
%0.29
Euro 34,8631
%0.35
Altın 2.444,900
%0.26
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'ın listesi veto yedi!

Delican'ın listesi veto yedi!

​AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın yönetim listesi Genel Merkez’den onay almadı.Ankara’dan gelen kulis bilgilerine göre Karadenizli olan Delican’ın Karedenizli bir çok isme yer vermesi, istifası alınan yönetimden 10’u aşkın ismi yazması ve kadın kotasına uymaması nedenlerinin listenin veto yemesine neden olduğu öğrenildi.Delican’ın Karşıyaka, Balçova ve Güzelbahçe ilçe başkanlarının revizyon talebini Genel Merkez’e ilettiği belirtildi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2014 - 23:22
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na 4 Temmuz'da atanan Bülent Delican, 50 kişilik yönetim kurulunu belirledi. Yaklaşık 2 bin kişiyle görüşen Delican günler süren titiz çalışma sonrası  listeyi hazırladı ve Pazartesi akşamı Ankara’ya gitti. Salı sabah satlerinde Genel Merkez’e geçen Delican listesini Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’ya sundu.

3 NEDEN ETKİLİ OLDU
Delican’ın listesinin ‘onay’ almadığı öğrenildi. Ankara’dan gelen kulis bilgilerine göre Karadenizli olan Delican’ın, Karedenizli bir çok isme yer vermesi, istifası alınan yönetimden 10’u aşkın ismi yazması ve kadın kotasına uymaması nedenlerinin  listesinin veto yemesine neden olduğu öğrenildi.

HAFTASONU HAZIR!
Delican’ın Genel Merkezin uyarıları sonrası yeni listeyi haftasonuna kadar hazırlayacağı bildirildi.

REVİZYON TALEPLERİNİ İLETTİ
Öte yandan Delican, Karşıyaka, Güzelbahçe ve Balçova ilçe başkanlarının ilçe yönetimlerinde revizyona gidilmesi talebini Soylu’ya iletti. Taleplerin değerlendirileceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.