Dolar 32,5104
%0.22
Euro 34,8939
%0.44
Altın 2.438,760
%0
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Denizli'ye Çatı tepkisi

Denizli'ye Çatı tepkisi

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin, Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Twitter'dan bombardımana tutmasının ardından CHP ve MHP kanadından yanıt gecikmedi. CHP'li Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu, Denizli'ye sert tepki gösterirken, MHP Genel Başkan Yardımcısı Kenan Tanrıkulu da "Bu sözleri sarf edebilmek için insanların vicdanlarının ve gözlerinin kör olması gerekir" dedi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2014 - 18:14
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’e biz dizi ziyarette bulunmak için gelen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na Twitter’den sert bir şekilde göndermelerde bulunan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’ye CHP ve MHP kanadından tepki geldi.

"DENİZLİ'DEN TWITTER'DA İHSANOĞLU BOMBARDIMANI" HABER İÇİN TIKLAYINIZ

DENİZLİ: MODASI GEÇMİŞ ÜRÜN
Ak Parti İzmir Milletvekili Denizli, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “KK'nın tıpış tıpış sandığa gideceksiniz dediği çatı aday İhsanoğlu çatının direği olan İzmirli seçmenin içine sindiremediği bir adaydır.Ekmeleddin İhsanoğlu’nun gerçekte var olan veya kendisine atfedilen özelliklerinin toplumda özellikle İzmir'de alıcısı yoktur.Seçmenin bu güne dair taleplerine karşılık veremediği için siyasi açıdan da Ekmeleddin İhsanoğlu modası geçmiş bir üründür.Ayrıca inanmadıkları aday için takiye yapıp oy isteyen CHP’li siyasetçilerin işi daha zor. Seçmene de tıpış tıpış oy vereceksiniz diyorlardır herhalde. Buradan Ekmel beye sesleniyorum: İzmir’de dost meclislerinde kendisine verip veriştiren CHP’liler kameralar önünde tiyatro oynuyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

Denizli’nin İhsanoğlu’na yönelik sert göndermelerine, CHP ve MHP kanadından jet tepki geldi.



MOROĞLU: İZMİR’E İHANET ETMİŞ BİRİ
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, “ İlknur Denizli İzmir’e ihanet etmiş bir kişidir. Kendini oraya getiren herkese ihanet emiş biridir. İhsanoğlu doğduğundan buyana ihanet etmeden yürüyen bilim adamıdır. İhsanoğlu hakkında konuşacak en son kişidir İlknur Denizli’dir… Lütfen artık sussun” dedi.



YÜKSEL:NAL TOPLADI
CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, “ İhsanoğlu, sadece CHP’nin adayı değildir.10 partinin destek verdiği isminde büyük bir uzlaşının olduğu adaydır. Türkiye’nin ihtiyacı olan birleştirici ve bütünleştiriciliği sağlayacak, 76 milyonu kucaklayacak bir adaydır. İlknur Hanım’ın öngörüleri kuvvetlidir. Yerel seçimlerde büyük bir iddiayla ortaya çıkmış, belediye başkan adayı olmuş ve nal toplamıştır. Denizli’nin öngörülerini dikkate alarak İzmir’de İhsanoğlu’nun yüzde 70’in üzerinde oy alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. CHP kendi içinde farklı düşünüyor demiş. Ben böyle bir farklılığa rastlamadım ancak Denizli’nin kendi partisinin adayı olan Recep Tayyip Erdoğan için neler düşündüğünü iyi bilirim.Denizli’nin adayı Ramazan ayında bile ötekileştiren bölen bir adaydır”dedi. 




TANRIKULU: VİCDANLARIN VE GÖZLERİN KÖR OLMASI GEREK
MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Kenan Tanrıkulu, “ İhsanoğlu büyük bir toplumsal uzlaşma adayıdır. Tepeden inme bir aday değildir. 10 siyasi partinin destek verdiği bir adaydır. Bunun dışında İhsanoğlu’nun geniş bir mesleki yaşamı vardır. Başarılı bir insandır. Türk toplumunu temsil edecek sosyal ve kültürel donanımlara sahiptir. İzmirlilerle güzel bir buluşma gerçekleştirdi. Gönülleri birleşti. İzmirli seçmenler sabahtan buyana İhsanoğlu’nu bağrına bastılar. Her kesimden kadın erkek çocuk genç, İhsanoğlu’nu sahiplenmiş durumda. Bu sözleri sarf edebilmek için insanların vicdanlarının ve gözlerinin kör olması gerekir”dedi. 



 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.