Dolar 32,5598
%0.06
Euro 34,8742
%0.13
Altın 2.439,970
%0.69
Bist-100 9.723,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Denizli'den İhsanoğlu'na: Modası geçmiş ürün

AK Partili Denizli'den İhsanoğlu'na: Modası geçmiş ürün

AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, CHP ve MHP’nin çatı adayı, dokuz partinin desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili düşüncelerini, Twitter’dan, “Seçmenin bugüne dair taleplerine karşılık veremediği için siyasi açıdan Ekmeleddin İhsanoğlu modası geçmiş bir üründür” dedi.

  • Ege Postası
  • 22.07.2014 - 15:31
EGEPOSTASI – AK Partili İlknur Denizli, çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu için Twitter’da ilginç ifadeler kullandı. Denizli, “Ekmeleddin İhsanoğlu’nun gerçekte var olan ya da kendisine atfedilen özelliklerinin toplumda özellikle İzmir’de alıcısı yoktur” dedi.
İzmir Milletvekili Denizli, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun, İzmirli seçmenin içine sinmediğini savundu. Denizli, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi.
 
“KK'nın tıpış tıpış sandığa gideceksiniz dediği çatı aday İhsanoğlu, çatının direği olan İzmirli seçmenin içine sindiremediği bir adaydır. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun gerçekte var olan veya kendisine atfedilen özelliklerinin toplumda özellikle İzmir'de alıcısı yoktur. Seçmenin bu güne dair taleplerine karşılık veremediği için siyasi açıdan da Ekmeleddin İhsanoğlu modası geçmiş bir üründür. Ayrıca İnanmadıkları aday için takiye yapıp oy isteyen CHP’li siyasetçilerin işi daha zor.S eçmene de tıpış tıpış oy vereceksinz diyorlardır heralde. Buradan Ekmel beye sesleniyorum: İzmir’de dost meclislerinde kendisine verip veriştiren CHP’liler kameralar önünde tiyatro oynuyorlar.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.