Dolar 32,5232
%0.11
Euro 34,9403
%-0.09
Altın 2.439,540
%0.14
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican Ankara'ya gitti!

Delican Ankara'ya gitti!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican dün akşam 21:30 uçağıyla Ankara’ya gitti. Delican bu sabah erken saatlerde Genel Merkeze geçecek ve iki haftalık titiz çalışma sonrası hazırladığı yönetim kurulu listesini onaya sunacak. Öte yandan Delican, Karşıyaka, Güzelbahçe ve Balçova ilçe başkanlarının revizyon talebini de Genel Merkez’e iletecek.

  • Ege Postası
  • 21.07.2014 - 22:15
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na 4 Temmuz'da atanan Bülent Delican, 50 kişilik yönetim kurulunu belirledi. Yaklaşık 2 bin kişiyle görüşen Delican günler süren titiz çalışma sonrası  listeyi hazırladı.
 
ANKARA’YA GİTTİ
 Delican  yönetim kurulu listesini onaya sunmak için dün 21:30 uçağıyla Ankara’ya gitti. Delican sabah erken saatlerde Genel Merkez'e geçecek. Delican, teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun yanı sıra Ege Bölgesi ile İzmir koordinatörleriyle görüşecek. Yönetim için Genel Merkez’in açık ve tam desteğini alan Delican’ın hazırladığı listenin onaylanması bekleniyor.

BİR ÇOK İSME DANIŞTI
Delican’ın listesini oluştururken Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun, AK Parti'nin sosyal işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın, İzmir milletvekilleri ve İzmir koordinatörlerinin verdiği isimlerin yanı sıra kentin dengelerini gözettiği öğrenildi.Delican’ın geçtiğimiz günlerde eski il başkanı Ömer Cihat Akay’la da 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

MECLİS ÜYELERİ YOK
Delican’ın listesinde belediye başkan adayı olan isimlerle meclis üyesi olanlara yer vermediği öğrenildi.

TAŞTAN VE HIZEL KESİN GİBİ
Delican'ın  listesinde  Rahmi Taştan, Özgür Hızel, Hasan Ali Karaman, Gözde Keskin,Kemal Erim, Çağlar Ay ve Bekir Pakdemirli gibi isimlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ÜÇ İLÇENİN REVİZYON TALEBİNİ İLETECEK
Öte yandan Delican, Genel Merkez’de üç ilçenin revizyon talebini de gündeme getirecek. Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka, Güzelbahçe ve Balçova ilçe başkanları yönetimlerinde revizyona gidilmesi gerektiğini Delican’a  iletmişlerdi.Delican bu talebi Genel Başkan Yardımcısı Soylu’ya iletecek. Taleplerin kabul görmesi halinde ilçe yönetimlerinin istifaları alınacak, ilçe başkanlarına verilecek yetkiyle yeni yönetimlerin oluşturulması sağlanacak. 
 
YÖNETİM TANITILACAK
Yeni yönetim, 25 Temmuz Cuma günü Balçova Termal Tesisleri'nde  düzenlenecek olan bayramlaşma töreninde açıklanacak. İftara AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının ardından Genel Başkan danışmanlığı yapan İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da katılacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.