Dolar 32,4698
%-0.05
Euro 34,7775
%-0.56
Altın 2.443,820
%0.31
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyetçi avukatlar yola çıktı

Cumhuriyetçi avukatlar yola çıktı

İZMİR'de 26 Ekim'de yapılacak olan Baro Olağan Genel Kurulu öncesi grupların başkanları ve yönetim kurulu üyeleri belirlenmeye başlandı. Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu başkan adayı olarak Aydın Özcan'ı belirlerken, dün de grubun yönetim kurulu üye adayları belli oldu.

  • Ege Postası
  • 01.10.2014 - 13:07
Fuar Sanat Kafe'de yapılan kokteyle yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetim kurulu ve TBB delegelerini belirleyen Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun Başkan adayı Aydın Özcan, isimleri açıklamadan önce bir konuşma yaptı. Özcan, “Cumhuriyetçi avukatlar, güçlü avukat özgür ve öncü baro sloganı ile meslek, ülke sorunlarına duyarlı ve çözüm odaklı çalışmalar yapmış, yönetimde oldukları dönemde de laf değil iş ve icraat üretmişlerdir. Cumhuriyet, Türk ulusunun kaderi ve onun karakterine en uygun rejimdir. Cumhuriyetçi avukatlar, hem cumhuriyet değerlerine içtenlikle sahip çıkan yurtsever avukatlardan oluşur hem de aynı zamanda meslek sorunlarına hakim ve çözüm üreten bir gruptur. Biz baro yönetimine hiç olmadğımız kadar, güçlü ve özgüvenli şekilde adayız. Bugün buradaki arkadaşlarımız gibi grubumuz ve baromuzun her üyesi ile baroyu yönetmeye talibiz. Birlikte çalışaçağız, baromuzu birlikte yürüteceğiz. Bizim davamız Cumhuriyettir, hukukun üstünlüğüdür, yargı bağımsızlığıdır, özgürlüklerdir ve avukatlık mesleğinin onurudur" dedi.

Konuşmanın ardından, Aydın Özcan, yönetim kurulu üye adayları olarak Mustafa Çetin, Ahmet Şakir Uzun, Gülay Ufuk Serin, Cem Cemal Coşkan, Burcu Karakoç, Ergun Sakızlı, Nilay Ertem Durlu, Mehmet Kozan, Nuriye Kadan ve Murat Ergün'ü açıkladı. Özcan, ayrıca disiplin kurulu, denetim kurulu adaylarını ve TBB delegelerini de tek tek adlarını okuyup sahneye davet etti. Kokteylin ardından Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, Trafik Bar'da düzenlenen etkinlikte genç avukatlarla biraraya geldi.
 (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.