Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar tay park’ı sevdi

Çocuklar tay park’ı sevdi

Karşıyaka Belediyesi’nin ödüllü projesi Tay Park’ta çocuk kahkahaları eksik olmuyor. Haftanın hemen hemen her günü minikler ve aileleriyle dolup taşan Tay Park’a okullar da özel geziler düzenliyor. Park’ın son konukları ise, Büyük Çiğli Özel Türk Koleji’nin öğrencileri oldu

  • Ege Postası
  • 21.11.2012 - 11:47
İZMİR -Kolejin – Twinning & Bilinçli Gençlik Proje ve Kulübü” öğrencileri Mavişehir’de bulunan Karşıyaka Belediyesi Tay Park Tesisleri’ni gezerek, Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı’dan tesis ve burada yaşayan hayvanlar hakkında bilgi aldı.
Okul içinde yayınlanan Kardelen dergisi ve web sitesi için notlar tutan öğrenciler bilinçli olarak hayvan sevgisi, bakımları ve özelliklerini öğrenerek, diğer arkadaşlarına aktaracaklarını söyledi. Ödüllü Tay Park tesislerini kulüp öğretmenleri Filiz Önbaş ve Sim Topaç ile gezen öğrenciler burada yaşayan at, keçi, koyun, tavşan, kedi ve köpeklere yakından bakarak ve onlara dokunarak hayvan sevgisini bire bir hissettiler.
“Sevimli dostlarımızın dünyasında desteklerimizle bizde varız” diyen öğrenciler Tay Park’ta bulunan, özellikle sahipsiz kedilerin ameliyat ve tedavi edildiği Veteriner İşleri Polikliniği’ni de gezdi. Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Çağlayan İnanlı, bu yaşta çocuklara hayvan sevgisinin aşılanmasının büyük önem taşıdığını belirterek, “Sahipsiz hayvanlarımızın bakım ve yaşama koşullarını gören çocuklarımızın dışarıda da bu koşulları düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Amacımız çevreye duyarlı, hayvanları seven onlardan korkmayan ve sahiplenen bir nesil oluşturmak” dedi.
Tay Park tesislerinden mutlu bir şekilde ayrılan öğrenciler bundan sonra Karşıyaka Belediyesi’nin yapacağı etkinlik ve projelerde yer alma sözü verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.