Dolar 32,4082
%0.15
Euro 34,7881
%-0.01
Altın 2.400,560
%0.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de yeni bir yaşam merkezi

Çiğli'de yeni bir yaşam merkezi

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yaşama geçirdiği Flex Life Studio'nun temeli düzenlenen bir törenle atıldı.

  • Ege Postası
  • 26.07.2016 - 09:38

3 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio'nun temel atma törenine Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın yanı sıra; konut sahipleri, işadamları, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, bugüne dek 3 bin aileyi ev sahibi yaptıklarını belirterek, Flex Life Studio projesini, öğrenci ve yatırımcıların beklentileri doğrultusunda planladıklarını söyledi.

Özellikle üniversite öğrencilerinin barınmanın yanı sıra;  sosyal alanlar ve akademik kariyerleri için uygun bir ortam beklentisi içinde olduğunu kaydeden Yıldırım, günümüzde her ihtiyaca cevap veren otel konseptindeki yapıların ön plana çıktığını dile getirdi.

Demirce Mimarlık imzasını taşıyan projede 1 + 0, 1 + 1, 1 + 1 dublex tiplerinde daireler olacağı bilgisini veren Yıldırım, Flex Life'ın bundan sonraki projelerde üst markaları olacağını sözlerine ekledi.

Törende konuşan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan da, 30 yıldır sektöre kaliteli konutlar kazandıran BYY İnşaat'ın başarılarına bir yenisini eklediğini söyledi.

Ülkenin her alanda umuda ihtiyacı olduğu bu günlerde inşaat sektörünün binlerce insana istihdam sağladığına dikkat çekti.

Bölgenin her alanda hızla geliştiğini kaydeden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, yeni yatırımların ilçenin değerini artırdığını vurguladı.

Flex Life Studio projesini Çiğli'ye kazandıran BYY İnşaat'a teşekkür etti.

MERKEZİ KONUMDA, YATIRIMCILAR İÇİN ÇOK CAZİP...

Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, projenin Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 km ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesine de çok yakın konumuyla şimdiden talep gördüğünü söyledi. Yıldırım, Flex Life Studio'da konutları 2017 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.