Dolar 32,2071
%-0.21
Euro 35,0665
%-0.05
Altın 2.494,250
%1.14
Bist-100 10.628,00
%2.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de mutlu son!

Çiğli'de mutlu son!

Çiğli Belediyesi'nde çalışan KAFESAN işçilerinin başlattığı eylemde işçilerden sendika yöneticilerine tepki geldi. İşçilerin büyük bir bölümünün sendika yöneticilerinin ‘eyleme devam’ çağrılarına “Belediye Başkanı paramızı yatırdı, daha ne için eylem yapacağız. Biz bu eyleme katılmayacağız” dedikleri ve işlerine devam ettikleri öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2013 - 20:08
EGE POSTASI/HABER SERVİSİ- Çiğli Belediyesi’ne bağlı KAFESAN işçilerinin maaşlarının geç yatmasını gerekçe göstererek DİSK Genel-İş Sendikası 5 No’lu Şube’nin şantiyede başlattığı eylemin ikinci gününde sendika işçileriyle sendika yöneticilerinin arası açıldı. Sabah saatlerinde belediye binasına gelen sendika yöneticilerinin işçilerinin işbaşı yapmamalarını istemeleri ve eyleme destek vermeleri yönündeki çağrılarına belediye binasında çalışan işçiler olumsuz yanıt verdi. Belediye binasında çalışan sendikalı işçilerin ‘eyleme katılmayacağız’ demeleri, sendika yöneticileri ile işçiler arasından tartışmalar çıkmasına neden oldu. İşçiler, sendika yöneticilerine katılmama nedeni olarak “ Belediye Başkanı paramızı yatırdı, daha ne için eylem yapacağız. Biz bu eyleme katılmayacağız” dedikleri, bunun üzerine sendika yöneticilerinin işçilere, “bundan sonra bizden hiçbir şey beklemeyin başkan ile kendiniz görüşün” dediği ileri sürüldü.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ın girişimleri ve  gelecek hafta geçtiğimiz aylardan kalan 280 bin liralık ödemeyi de yapılacağını duyurmasının ardından KAFESAN işçilerinin mesaiye kaldıkları yerden devam etmeye başladığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.