Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere Festivale hazırlanıyor

Narlıdere Festivale hazırlanıyor

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, geleneksel olarak her yıl düzenlediği ‘Gençlik ve Çiçek Festivali’ içeriğini oluşturmak için Narlıdere’de faaliyet gösteren Sivil toplum örgütleri ve dernek temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2013 - 15:34
İZMİR- Her yıl 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen Narlıdere Belediyesi ‘Gençlik ve Çiçek Festivali’ için hazırlıklara başlandı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur festivalin daha renkli ve dolu bir program ile Narlıderelilerin karşısına çıkması amacı ile bir festival toplantısı düzenledi ve toplantıda bir komite oluşturma kararı aldı.

Narlıdere renklenecek
30’a yakın dernek ve sivil toplum örgütü temsilcisi ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Başkan Batur, festivalin daha aktif katılımcı ve başarılı olması için toplumun her kesimini kucaklaması gerektiğini söyledi. Başkan Batur kahvaltılı toplantıya katılan temsilcilere tek tek söz vererek verebilecekleri katkı ve festival ile ilgili görüşlerini sordu. 16-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Narlıdere Belediyesi Gençlik ve Çiçek Festivali ilk toplantısının çok başarılı geçtiğini ifade eden Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “ilk toplantımızda çok başarılı fikirler elde ettik. Herkesin ortak dileği bu festival ile Narlıdere her sokağında, köşesinde bir aktivitenin olması. Her birlikte el ele vererek daha güzel bir festival oluşturacağız. Ben şimdiden katkılarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.