Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de Çorum Dernekleri Federasyonundan çağrı

Çiğli'de Çorum Dernekleri Federasyonundan çağrı

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, İzmir Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Şahin ve beraberindeki heyet ile makamında bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 10:30
İzmir Çorum Dernekleri Federasyonu Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret ettiler. Başkan Arslan’a federasyon olarak yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Şahin, Çiğli’de yaşayan Çorumlular başta olmak üzere İzmir’in birçok bölgesinde yaşayan Çorumlu vatandaşları ilgilendiren etkinlikler için Başkan Arslan’dan destek sözü istediler. Amaçlarının hemşehrilerinin gurbetteki yalnızlığını gidermek, sorunlarına ve isteklerine çözüm bularak yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Başkan Şahin, Başkan Arslan’a teşekkürlerini sundu.

Başkan Arslan: “Çiğlili Olmak Çatısı Altında Birleşmek Lazım”
Türkiye’nin neresinden gelinirse gelinsin herkesin Çiğli’de ortak duygularla buluştuğunu, birbirine kenetlendiğini belirten Başkan Arslan, “Çiğli farklı kültürlerden gelen insanların yaşadığı kozmopolit bir yer. Geçmişimizle kurduğumuz bağlarımızı, köklerimizi, kültürel değerlerimizi korumak durumundayız. Çorumlu hemşehrilerimiz de bizim için çok kıymetli. Amaçlarımız ortak; hepimiz yaşadığımız kenti sevmek, onunla ayrılamaz bir bağ kurarak ona sahip çıkmak istiyoruz. Çiğlimiz her gün gelişerek büyüyor ve hiçbirimiz buna yabancı kalmamalıyız. Çorumlu olmak çatısı altında birleşerek Çiğlili olmayı benimsemeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız bu güzel kente katkı sunalım. Ben, Çiğli’de faaliyetlerine devam eden bütün derneklerimizi her zaman destekliyorum, onların sorunlarını ve taleplerini dinliyorum. Hepsinin başımızın üstünde yeri var. Her zaman onların yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.