Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ödemiş'te 'Gönüllü yaşam sevinci' birimi kuruldu

Ödemiş'te 'Gönüllü yaşam sevinci' birimi kuruldu

Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahipleri arasında köprü olan “Gönüllü Yaşam Sevinci” birimi hizmete sunuldu.

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 10:07
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerinin yer aldığı toplantıda,  “Gönüllü Yaşam Sevinci” birimi hakkında bilgiler verildi.
Başkan Badem yaptığı konuşmada; “Son dönemde çok bakımsız olan bu birimimize hanım eli değdiği belli oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Belediyemiz, yardımların ihtiyaç sahiplerine en kolay yoldan ulaşması hedefliyor. Vatandaşlarımız yardım etmeye her zaman hazırlar. İstedikleri tek şey yardımların doğru yerlere gittiğini görmek. Birimimize verilen giyecek, ev eşyası gibi malzemeleri ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyoruz. Verilen malzemelerin gerektiğinde tamir ve tadilatları da yapılmaktadır” dedi.
 
Giyecekten, beyaz eşyaya her şey bu mağazada mevcut

Gönüllü Yaşam Sevinci biriminde çalışmalar belediye yetkilileri ile Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve mahalle muhtarlarıyla işbirliği yapılarak yürütülmektedir.  Bu çalışmalar doğrultusunda, belediye sınırları içinde ikamet eden ve sosyal yardımlardan yararlanma hakkına sahip bulunan kimselere gıda, giyecek, temizlik, eğitim malzemesi ve kırtasiye, ev eşyası, beyaz eşya, mutfak eşyası, mobilya, elektronik, gibi ayni yardımlar yapılmaktadır. Büyük bir markanın alışveriş mağazası gibi tasarlanan birimde ihtiyaç sahipleri kullanmak istediklerini alabildikleri gibi hayırsever vatandaşlar da evinde kullanılmayan eşyaları buraya gönderebiliyor. 544 20 30 numaralı telefona ulaşıldığında görevliler evinizde bulunan eşyaları en kısa sürede almaktadırlar.
Ödemiş Belediyesi, bir taraftan şehirde yaşayan bireylerin yaşam standartlarını iyileştirmek ve yükseltmek için çalışmalar yürütürken, bir taraftan da her zaman her yerde ilgi ve yardıma muhtaç tüm insanlarımız zor günlerinde yanında olmaya devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.