Dolar 32,3342
%-0.01
Euro 34,8237
%0.04
Altın 2.406,000
%0.52
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi'nden öğrenciler için deneme sınavı

Bornova Belediyesi'nden öğrenciler için deneme sınavı

TEOG, LYS, YGS'ye hazırlık ve İngilizce destek kurslarıyla Bornovalı öğrencileri geleceğe hazırlayan Bornova Belediyesi, YGS’ye girecek öğrenciler için deneme sınavı düzenliyor. Başvuruları devam eden sınav, 8 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak

  • Ege Postası
  • 04.03.2015 - 10:37
Yetiştirme ve İngilizce kurslarıyla her yıl binlerce öğrenciye eğitim desteği veren Bornova Belediyesi, YGS’ye girecek öğrenciler için deneme sınavı düzenliyor. 8 Mart 2015 Pazar günü saat 10.00’da yapılacak deneme sınavı BELGEM’in Çamdibi’ndeki merkez binası, Suphi Koyuncoğlu Ortaokulu ve Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi olmak üzere üç yerde yapılacak. Sınava Bornova’daki okullarda eğitim gören öğrenciler girebilecek. 23 Şubat’ta başlayan ve BELGEM’in Çamdibi’ndeki binası ve Bornova Merkez Taşdemirler İşhanı’ndaki şubesine  yapılan başvurular 6 Mart’ta sona erecek.
 
Bornova Belediyesi sınav öncesi öğrencilere kalem, silgi ve kalemtraş dağıtacak. Yine Bornova Belediyesi’nin ikram araçları da sınava girecek öğrencilere sıcak içecek dağıtmak için sınavların yapılacağı merkezlerin önünde olacak. Sayısal, sözel ve eşit ağırlıklı olmak üzere üç branşta ilk 10’a girecek öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, BELGEM’de verdikleri kursların yanısıra kırtasiye yardımları ve okullarda yaptıkları bakım-onarım çalışmaları ile eğitime destek olduklarına dikkat çekerek, ilk kez düzenlenen deneme sınavına girecek tüm öğrencilere teşekkür etti.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.