Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Müftüsünden Başkan Arslan'a ziyaret

Çiğli Müftüsünden Başkan Arslan'a ziyaret

Çiğli Müftüsü ve beraberindeki heyet Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Müftü Başpınar Kutlu Doğum Haftası’nın faziletleri ve yapacakları etkinliklere ilişkin Başkan Arslan’a bilgi verdi.

  • Ege Postası
  • 17.04.2015 - 11:37
13-19 Nisan süresince kutlanan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Çiğli Müftüsü Ahmet Hamdi Başpınar Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti ve 16 Nisan’da düzenledikleri etkinliğe davet etti. Görüşmede Kutlu Doğum Haftası’nın faziletlerine değinilirken, İlk kez 1989 yılında bir haftalık program dahilinde kutlanmaya başlanan Kutlu Doğum Haftası’nın, 2010 yılından itibaren her yıl bir tema eşliğinde kutlandığı ve bu yıl ki temanın “Hz. Peygamber ve birlikte yaşama ahlakı” olduğu vurgulandı. Görüşmede ayrıca birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının güçlenmesine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğu konusu üzerinde duruldu.

Başkan Arslan: “Türkiye’nin Birlikte Yaşamaya İhtiyacı Var”
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederek Müftü Başpınar ve beraberindeki heyetin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Zaman birlik beraberlik içinde, kardeşçe yaşama zamanıdır. Toplumsal olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz ve her zamankinden daha çok birbirimizi sevmeye, barış ve huzur içinde yaşamaya ihtiyacımız var. Peygamberimizin güzel ahlakını ve yolumuzu aydınlatan yaşam anlayışını benimsemek, anlamaya çalışmak son derece anlamlıdır. Türkiye’nin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. bütün farklılıklarımız kıymetlidir. Yaşamın her alanında hoşgörü hakim olmalıdır. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.