Dolar 32,5769
%0.28
Euro 34,9937
%0.06
Altın 2.461,380
%1.03
Bist-100 9.894,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceyhun:'Yeni Türkiye’yi seçtik'

Ceyhun:'Yeni Türkiye’yi seçtik'

Avrupa Parlemantosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, oyunu kullandı. Almanya’nın Frankfurt kentinde sandık başına giden Ceyhun, sosyal medya hesabından ‘Yeni Türkiye’yi seçtik’ diye seslendi.

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 16:03
İZMİR - Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı İzmir mitinginin ardından bir gün sonra Frankfurt’a hareket eden AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, oy verme işlemini tamamladı. Sandık başında çekilen fotoğrafını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşan Ceyhun, “Frankfurt'ta oyumuzu kullandık. Yeni Türkiye'yi seçtik. Vatanımız ve Milletimiz için hayırlı olması tek dileğimiz” dedi.


“Heyecanımız ve çalışma azmimiz katlanıyor"
Ceyhun “Türkiye insanı kendisine istikrar, huzur ve onurlu bir yaşam sunan AK Parti’den memnun” diye yazan Ceyhun, şöyle devam etti; “Kardeşlerimiz bugün Limburg’u çok iyi organize etmişler. Tıpkı AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nın İzmir mitingini çok iyi planladığı ve heyecan dolu insan seliyle Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu karşıladığı gibi. Frankfurt Başkonsolosumuz Ufuk Ekici, her zaman olduğu gibi görevinin başında ve eksiksiz bir programlama yapmış. İzmir’de olduğu gibi ‘Yeni Türkiye’ yolunda ilerliyoruz. Heyecanımız ve çalışma azmimiz katlanarak artıyor. Her şey demokrasimize uygun şekilde ilerliyor. 210 Türk vatandaşı kardeşimizle birlikte oyumuzu attık”. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.