Dolar 32,5184
%0.02
Euro 34,8467
%0.53
Altın 2.429,990
%-0.12
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Dikili'de gövde gösterisi yaptı: Özcan Purçu sahada arı gibi çalışıyor

CHP Dikili'de gövde gösterisi yaptı: Özcan Purçu sahada arı gibi çalışıyor

CHP'li milletvekili adayı Özcan Purçu, Dikili ilçesinde yaşayan Roman kökenli vatandaşlarla buluştu. CHP İzmir 1’inci bölge 5’inci sıra milletvekili adayı Özcan Purçu, Dikili ilçesine çıkarma yaparak, Roman vatandaşların yaşadığı İsmetpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’la birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük ilgiyle karşılanan Purçu, herkesle tek tek kucaklaştı. Purçu ve Tosun Roman havası oynadı. CHP'den Dikili'de

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 15:10
CHP İzmir 1’inci bölge 5’inci sıra milletvekili adayı Özcan Purçu'nun Dikili ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Dikili Jeotermal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Durak, CHP Dikili İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.  Girdiği her iş yerinde ve her evde büyük ilgiyle karşılaşan Purçu, Roman vatandaşları kırmayarak onlarla çay içti, sohbet etti ve Roman havası oyunlar oynayarak bol bol hatıra fotoğrafları çektirdi. Dikili ziyaretinin son bölümünde Dikili ve Bergama’da faaliyet gösteren Roman Dernekleri’nin ortaklaşa düzenliği etkinliğe katılan Purçu, burada CHP’ye yeni üye olan isimlere rozet taktı.
 

“Türkiye’de de Sevgi Kazanacak”
 
Yöre halkı arasında Yukarı Mahalle olarak tabir edilen yerde düzenlenen etkinlikte ilk olarak konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, genel seçimlerde Türkiye’nin bir değişim sürecine gireceğini belirterek, CHP İktidarında herkesin yüzünün güleceğini vurguladı. Tosun, konuşmasının sonunda, Dikili’de olduğu gibi Türkiye’de de sevginin kazanağını dile getirdi.


 
“Sizin Sesiniz Olacağım”
 
Başkan Tosun’un ardından konuşan CHP’li vekil adayı Özcan Purçu da,  "Türkiye de bir ilk yaşanıyor. İlk kez seçilebilecek bir sıradan Roman milletvekili adayı oluyor. Beni bu yolda yanlız bırakmayacağınıza inanıyorum.  Diğer partilerde size ziyarete gelecek. Erzak getirecek, yardım malzemesi getirecek. Yiyin, için, giyin. Ananızın ak sütü gibi helal olsun. Ama bu kardeşinizi sakın ola yanlız bırakmayın. Sizden istediğim birşey var; evladınıza, kardeşinize sahip çıkın ve de lütfen çocuklarınızı okutun. İleride onlarda milletvekili olsun. Onlarda doktor olsun, avukat olsun.Ve size söz veriyorum ki, ayağınız taşa çarpsa beni arayacaksınız. Bu kardeşiniz sizin için, sizin sorunlarınızın çözümü için orada olacak’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.