Dolar 32,5107
%0.07
Euro 34,8880
%-0.24
Altın 2.455,550
%0.79
Bist-100 9.891,00
%1.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balbay sahada hem çalışıyor hem de moral aşılıyor

Balbay sahada hem çalışıyor hem de moral aşılıyor

CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Balbay hem karış karış sahayı dolaşıp seçmelerle buluşuyor, hem de CHP’nin seçim bürolarında gönüllülerle konuşup onlara iktidar morali aşılıyor.

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 16:02
İZMİR - Balbay partisinin Bornova’nın Atatürk ve İnönü mahallesindeki seçim bürolarında parti üyeleriyle konuşurken başarıya inanmanın yeryüzündeki en büyük enerji olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Arkadaşlar Partimizin projeleri tuttu. Bizim 199 sayfalık seçim projemiz seçim bildirgemiz aslında bir hükümet programıdır. Bunu böyle anlatıyoruz ve bizi dinleyen herkes benimsiyor. Partimizin kadroları iktidara inanırsa buna çevremizdeki sempatizanlar devamında partimize oy verenler ve son halkada da partimize geçmişte oy vermeyip yeni dönemde nasıl hareket edeceğini düşünen seçmenlerde bize yaklaşacaktır. Bütün mesele bizim başarıya olan inancımızdır.”

Balbay Atatürk ve İnönü Mahallesindeki seçim bürolarında parti üyelerinin yaptığı çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Bu mahallelerdeki CHP gönüllüleri 7 Haziran seçimlerinde oy kullanacak bütün seçmenleri tek tek listeliyor, haritadan ailelerin yerlerini işaretliyor ve her evi dolaşıyor. Seçim bürosundaki gönüllüler Balbay’a şunları söylediler:

‘’Seçim broşürlerimizi seçmenlere verdiğimizde başımız dik oluyor ve bakın biz iktidarda bunları yapacağız diyoruz. Önceki seçimlerde bu kadar dik yürümekte zorlanıyorduk bize hep projelerden bahsedin yeni bir şeyler söyleyin diyorlardı” diye konuştular. 

Balbay parti sempatizanlarının yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ”Arkadaşlar bu iş olacak, Anadolu’da eğer bir iktidar gidiyor denmişse kimse tutamaz o gider. Bir parti yükseliyor denmişse o yükselir. Giden AKP’dir yükselen CHP’dir “dedi.
Balbay günün öteki saatlerinde seçmenlerle kahvelerde, sokaklarda, parklarda buluşuyor. Seçmenleri tek tek selamlayan onları, sorunlarını dinleyen Balbay, “Seçimde temel prensibimiz dokun, dinle, anlat ilkesidir. Biz insanlara dokunuyoruz, dinliyoruz ve anlatıyoruz ve bu kez çok iddialıyız. İktidara yürüyoruz” diye konuştu.

Balbay seçmenleri tek tek selamladıktan sonra sorusu olanları yanıtlıyor bazen bir iki kişinin sorduğu soruları dakikalarca cevaplıyor ve onları ikna etmeden ayrılmıyor. Balbay seçmenlerin bu kez önemli bir diliminin CHP’ye yöneldiğini belirterek gözlemlerini şöyle paylaştı:
“Halkın önemli bir diliminde bu iktidar gitmeli eğilimi var. Bu çok net. Bu kesimlerin önümüzdeki on gün içinde hangi partiye vereceği daha da kesinleşecek. Biz CHP olarak birinci parti olmaya adayız ve bunun için yürüyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.