Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ceyhun: “İnsanımıza hizmetlerimizle dokunduk”

Ceyhun: “İnsanımıza hizmetlerimizle dokunduk”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, “Türkiye’nin doğusundan batısına yaptığımız hizmetlere devam etmek, milli iradeyi sürdürmek için yola çıktık.

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 15:45
AK Parti iktidarı Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’de de her alanda insanımıza dokunan hizmetler yaptı. Bize yetki verildiği takdirde İzmir’imizin hizmetçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

“İzmir baharları hak ediyor”

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir Milletvekili Ozan Ceyhun, Karaburun ilçesinde köy ziyaretleri yaptı. Mordoğan köyü’nde  kadınların el işi kursuna katılan Ceyhun, halka hizmet için yola çıkan AK Parti’nin gecesini gündüzüne katarak Türkiye’yi harekete geçirdiğini kaydetti. Yerelde ve genelde AK Parti’nin üst düzey bir yöneticilik bilinciyle hareket ettiğine dikkat çeken Ceyhun, şöyle devam etti; Mevsimlerin olduğu gibi, ülkelerin de şehirlerin de kara günleri vardır, kışları vardır. İstiklal Harbimizdeki mücadelesi ve İktisat Kongresi’nin İzmir’de yapılması tesadüfi değildir. İzmir İktisat Kongresi’nde alınan ve ülkemizin ekonomi politikalarını belirleyen şehir olmasıyla, Türkiye’nin batıya açılan kapısı olmasıyla, üretimi ve üretime dönüştürülecek potansiyeliyle baharı yaşamayı hak eden bir şehirdir. Geçmiş güzel baharları olduğu kadar hüzünlü günleri kara günleri olan bir şehirdir.”

Sorun çözen anlayışla…

İzmir’de son 13 yılda merkezi hükümet olarak ‘insana dokunan’ hizmetlerin altına imza attıklarını sözlerine ekleyen Ceyhun, “Biz, sorun çıkaran değil, sorun çözen anlayıştan geliyoruz. Vatandaşlarımızın yaşadıkları zorlukları en aza indirmeyi amaçlayan bir çok yatırımın altında AK Parti hükümetinin imzası var.  En son önceki gün bizimde trafik karmaşası yaşadığımız ve alternatif yol arayışında olduğumuz sorunların başında gelen yol kargaşasına büyük rahatlık sağlayacak Konak Tüneli’ni hizmete açtık. İzmir’e, İzmirlilere hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.