Dolar 32,5280
%0.28
Euro 34,8032
%0.18
Altın 2.442,900
%0.17
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekil bürokratları uyardı

CHP'li vekil bürokratları uyardı

CHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar, Aydın'daki bürokratların Ak Parti'ye şirin görünmeye çalıştığını iddia ederek, "1 Kasım tarihinden itibaren Türkiye'de iktidar değişecek. Bütün bürokratları, valileri ve kaymakamları uyarıyorum" dedi.

  • Ege Postası
  • 06.10.2015 - 16:49
Aydın'ın Germencik İlçesi Hıdırbeyli Mahallesi'nde Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Yerel Hizmet Merkezi'nin açılışına katılan CHP Aydın Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Lütfi Baydar, AK Partili milletvekillerin 12 yıldır Aydın'a hiçbir katkıda bulunmadığını öne sürdü. Baydar şöyle dedi:

"Şimdi almışlar Vali'yi yanlarına, nasıl daha fazla oy alabilirim hesabı içerisindeler. 1 Kasım tarihinden itibaren Türkiye'de iktidar değişecek. Bütün bürokratları, valileri ve kaymakamları uyarıyorum. AK Parti'ye şirin görünmek için onların dibinden ayrılmayarak siyaset yapmaya devam ederlerse, 1 Kasım'dan sonra bunun hesabını sorarız. Vali, vali gibi olmalı, AK Parti'nin elamanı gibi çalışmamalıdır. Kaymakam, kaymakam gibi olmalı AK Parti'nin ilçe başkanı gibi çalışmamalıdır. Bunların hepsinin hesabı gün gelir sorulur."  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.